Az internetes rendelések növekvő száma miatt néha előfordulhat, hogy a rendelés pillanatában még készleten lévő termék a csomag összekészítésekor már nem áll rendelkezésre. Ilyen esetekben telefonon felvesszük veled a kapcsolatot. Kérjük, figyelj, hogy érvényes telefonszámot adj meg, így könnyen utolérünk mi is és a futár is!
Termék leírása
A Collango márka legújabb termékcsaládjának következő terméke a folyékony K1 (gyógyszerkönyvi minőség), természetes eredetű K2 (növényi fermentációval előállítva) vitamin és kiváló minőségű „napfény” üvegbe zárva, D3-vitamin formájában.
Csomagolás: nettó 20ml (~18g), 1 adag: 4.000NE D-vitamint tartalmaz és 1.000 µg K komplexet
(900 µg K1- vitamin és 100 µg K2- vitamin) (1 adag = 12 csepp) 60 adag/kiszerelés.
Collango Drops D3&K komplex jellemzői:
4.000NE D-vitamint tartalmaz és 1.000 µg K komplexet (900 µg K1- vitamin és 100 µg K2-
vitamin)/ adag
1 adag: 12 csepp
60 adag/kiszerelés
MCT olajban feloldva (fenntartható gazdaságból származik- orángután barát) Collango Drops D3&K komplex előnyei:
Magas hatóanyag tartalom
Gazdaságos kiszerelés
Könnyen adagolható
A Collango Drops D3+K Komplex egy nagy dózisú vitamin készítmény. Kiváló minőségű DSM D3-
vitamin (https://www.dsm.com/human-nutrition/en/products/vitamins/vitamin-d.html), alga
eredetű D3-vitamin (vegan) (https://www.vitamind3v.com)keverékéből, gyógyszerkönyvi
minőségű K1-vitaminból (https://www.dsm.com/human-nutrition/en/products/vitamins/vitamin-
k.html) és teljesen természetes, biotranszformációval előállított vegan K2-vitaminból áll
(https://www.vitamk7.com/) melyet vegyes tokoferolokkal (E-vitamin) stabilizáltunk. Mindez
feloldva RSPO minősített MCT (közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei) olajban feloldva. Ez
azért fontos, mert fenntartható gazdálkodásból származik és így közösen megőrizhetjük a vadon
élő állatfajok élőhelyeit.
Nettó mennyiség: 20ml (~18g)
60 adag (1adag 12 csepp)
Hatóanyagok Napi 1 adagban NRV
K-vitamin komplex 1000 μg 1333%
K1-vitamin 900 µg 1200%
K2-vitamin 100 µg 133%
D3-vitamin 4000NE-100 µg 2000%
NRV: Táplálkozási napi beviteli referencia érték felnőttek számára.
Adagolási javaslat: napi 12 csepp javasolt, közvetlenül szájba vagy ételhez keverve.
Összetevők: MCT olaj, fillokinon (K1 vitamin), menakinon (K2 vitamin-vitaMK7®), kolekalciferol
(D3 vitamin), antioxidáns: alfa-Tokoferol.
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges
életmódot. Véralvadást gátlót szedő egyén, konzultáljon orvosával a termék szedése előtt!
Száraz, hűvös helyen, kisgyermekek elől elzárva tartandó.
Forgalmazó: Hofood Kft., 2142 Nagytarcsa, Bodza utca 14.
Hivatkozások:
1. Beulens JW, Booth SL, van den Heuvel EG, Stoecklin E, Baka A, Vermeer C. The role of
menaquinones (vitamin K₂) in human health. Br J Nutr. 2013 Oct;110(8):1357-68. doi:
10.1017/S0007114513001013. Epub 2013 Apr 16.
2. Bolton-Smith C, Price RJ, Fenton ST, Harrington DJ, Shearer MJ. Compilation of a
provisional UK database for the phylloquinone (vitamin K1) content of foods. Br J Nutr. 2000
Apr;83(4):389-99.
3. Schurgers LJ, Vermeer C. Determination of phylloquinone and menaquinones in food. Effect
of food matrix on circulating vitamin K concentrations. Haemostasis. 2000 Nov-Dec;30(6):298-
307. doi: 10.1159/000054147.
4. Kaneki M, Hodges SJ, Hosoi T, Fujiwara S, Lyons A, Crean SJ, Ishida N, Nakagawa M,
Takechi M, Sano Y, Mizuno Y, Hoshino S, Miyao M, Inoue S, Horiki K, Shiraki M, Ouchi Y, Orimo H.
Japanese fermented soybean food as the major determinant of the large geographic difference in
circulating levels of vitamin K2: possible implications for hip-fracture risk. Nutrition. 2001
Apr;17(4):315-21. doi: 10.1016/s0899-9007(00)00554-2. Erratum in: Nutrition. 2006
Oct;22(10):1075.
5. Plaza SM, Lamson DW. Vitamin K2 in bone metabolism and osteoporosis. Altern Med Rev.
2005 Mar;10(1):24-35.
6. Geleijnse JM, Vermeer C, Grobbee DE, Schurgers LJ, Knapen MH, van der Meer IM, Hofman
A, Witteman JC. Dietary intake of menaquinone is associated with a reduced risk of coronary
heart disease: the Rotterdam Study.
J Nutr. 2004 Nov; 134(11):3100-5.
7. Sato T, Schurgers LJ, Uenishi K. Comparison of menaquinone-4 and menaquinone-7
bioavailability in healthy women. Nutr J. 2012 Nov 12;11:93. doi: 10.1186/1475-2891-11-93.
PMID: 23140417; PMCID: PMC3502319.
8. Shearer MJ, Bach A, Kohlmeier M. Chemistry, nutritional sources, tissue distribution and
metabolism of vitamin K with special reference to bone health. J Nutr. 1996 Apr;126(4
Suppl):1181S-6S. doi: 10.1093/jn/126.suppl_4.1181S.
9. Kamao M, Suhara Y, Tsugawa N, Uwano M, Yamaguchi N, Uenishi K, Ishida H, Sasaki S,
Okano T. Vitamin K content of foods and dietary vitamin K intake in Japanese young women. J
Nutr Sci Vitaminol (Tokyo). 2007 Dec;53(6):464-70. doi: 10.3177/jnsv.53.464.
10. Shearer MJ. Vitamin K deficiency bleeding (VKDB) in early infancy. Blood Rev. 2009
Mar;23(2):49-59. doi: 10.1016/j.blre.2008.06.001. Epub 2008 Sep 19. PMID: 18804903.
11. Fusaro M, Noale M, Viola V, Galli F, Tripepi G, Vajente N, Plebani M, Zaninotto M, Guglielmi
G, Miotto D, Dalle Carbonare L, D'Angelo A, Naso A, Grimaldi C, Miozzo D, Giannini S, Gallieni M;
VItamin K Italian (VIKI) Dialysis Study Investigators. Vitamin K, vertebral fractures, vascular
calcifications, and mortality: VItamin K Italian (VIKI) dialysis study. J Bone Miner Res. 2012
Nov;27(11):2271-8. doi: 10.1002/jbmr.1677.
12. EFSA NDA Panel (EFSA Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies), Turck, D,
Bresson, J‐L, Burlingame, B, Dean, T, Fairweather‐Tait, S, Heinonen, M, et al., 2017. Scientific
Opinion on the dietary reference values for vitamin K. EFSA Journal 2017; 15( 5):4780, 78 pp.
https://doi.org/10.2903/j.efsa.2017.4780