Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Adatkezelési tájékoztató
Termékek Menü

Csomagolóanyag

Környezetbarát csomagolás

Rendezés:
Nézet:
Nem rendelhető, kifutott termék
90 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Várható szállítás: 2018. október 19.

Itt az Ökokuckóban mindenkit arra biztatunk, hogy ha lehet, kerülje az agyoncsomagolt termékeket. Mi is saját szatyorral járunk bevásárolni, keressük a kimért, saját edénybe megvásárolható termékeket és a helyi árukat, amiket nem kell dobozolni, címkézni, szállítani.

Tudjuk viszont, hogy vannak helyzetek, mikor a csomagolás elkerülhetetlen. Ezt felismerve döntöttünk úgy, hogy segítünk olyan alternatívát találni, ami biztonságos, de kevésbé árt a környezetnek, mint a hagyományos technológiák. Papír táskáinkat nem csak mindennapos bevásárláshoz ajánljuk, jó szolgálatot tesznek árusoknak, boltoknak is. Ezek a tasakok újrahasznosíthatóak, és csak ellenőrzött erdőgazdaságból szolgáló anyagok felhasználásával készülnek. Az alapjukat adó papírt olyan üzemben állították elő, amely kizárólag telepített erdőkből származó fát hasznosítanak, a kivágott erdőt pedig később újratelepítik.

Ugyanilyen technológiával készültek légpárnás borítékaink és kartondobozaink is, amelyekkel akár precíz szállítást igénylő küldeményeinket is elegánsan és biztonságosan postázhatjuk.