Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Adatkezelési tájékoztató
Termékek Menü

Háztartás

Rendezés:
Nézet:
Átmeneti készlethiány
569 Ft
Várható szállítás: 2023. március 08.

Környezetbarát háztartás kezdőknek és haladóknak


Minden hagyományos háztartásban van egy vegyszeres szekrény, amibe egy idő után sokan már csak gumikesztyűben mernek belenyúlni. A környezetbarát tisztítás és takarítás melletti legfőbb érvünk éppen ezért nem az, hogy így erdőket és vizeket óvhatunk meg a szennyezéstől, hanem az, hogy az otthonunk is biztonságosabbá válik. 

mosódió egyszerre váltja ki az öblítőt és a mosóport, míg a mosószóda vagy a szódabikarbóna a vízkőoldástól a súrolóporig a legváltozatosabb célokra alkalmazható.

Szelíd, természetes anyagokból készülő tisztítószereinkkel nem csak kevesebb flakon lesz abban a bizonyos szerkényben, de ráadásul olyan anyagokat használhatunk, amelyek a szervezetünket sem terhelik.

Míg sokan cserélték natúr kozmetikumokra a testápolójukat, vagy fogyasztanak adalékmentes élelmiszereket, a tisztítószereiket mégsem váltják le szívesen. Nekik számos, modern külsejű, de természetbarát termékkel készültünk. Reméljük, ezzel az ő döntésüket is megkönnyíthetjük majd !