Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk.

 

 

A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. 

 

 

Adatkezelési tájékoztató

Termékeink
Ingyenes szállítás
25 000 ft felett
Személyes átvételi lehetőség
Személyes átvételi lehetőség
Budapesti átvevőpontjainkon
BRITA OnTap csapvízszűrő komplett rendszer
24.690 Ft (19.441 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

BRITA OnTap csapvízszűrő komplett rendszer

24.690 Ft (19.441 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Átmeneti készlethiány
Várható szállítás: 2024. június 06.

Az internetes rendelések növekvő száma miatt néha előfordulhat, hogy a rendelés pillanatában még készleten lévő termék a csomag összekészítésekor már nem áll rendelkezésre. Ilyen esetekben telefonon felvesszük veled a kapcsolatot. Kérjük, figyelj, hogy érvényes telefonszámot adj meg, így könnyen utolérünk mi is és a futár is!  

 

Termék leírása

Vízszűrés otthonában!

A Brita OnTap, 600 l űrtartalmú csapvízszűrő rendszerrel tiszta, szennyeződésektől mentes vizet ihat. A prémium kivitelű OnTap csapvízszűrő rendszer innovatív, kiváló szűrőrendszerrel rendelkezik, amely akár 99,99% -át eltávolítja a baktériumok, klór, mikroplasztik részecskék, gyógyszermaradványok, hormonok, valamint a peszticidek és herbicidek szintjének.

Szűrési technológia

A filter szűrőként működik, és olyan anyagokat és molekulákat tart vissza, amelyek nagyobbak, mint a szűrőmembrán, valamint ha átmérőjük nagyobb, mint 0,1 μm. Csökkenti a mikrorészecskéket, például a mikroplasztikot és a baktériumok szintjét. Az aktív technológiának köszönhetően, a víz megőrzi kalcium- és magnéziumtartalmát, és a szűrőkomponensben lévő aktív szén kiküszöböli a szagokat és a klór szintet, valamint csökkenti a nehézfémek, például az ólom szintjét is. Segítségükkel élvezheti a víz hiteles ízét, amely egyszer kiszűrve, sokkal tisztább lesz, és a szennyeződések szintje teljesen csökkentve lesz.

LCD kijelző

A szűrőrendszer LCD kijelzővel van felszerelve, amely megjeleníti a szűrt víz fennmaradt mennyiségét, és egy karral, amellyel a vizet elhárítja a szűrőtől. 3 pozíció közül választhat: szűretlen víz pozíció; zuhany-sugár funkció - szűretlen víz; szűrt víz pozíció. A szűrőrendszer a csomagban található CR2032 akkumulátorral működik.

Szűrőkapacitás

Az OnTap csapvízszűrőrendszer kapacitása 600 l, ami 3-4 hónap használatnak felel meg, 1,6 l / perc áramlási sebességgel. A számított átlagos fogyasztás körülbelül 6 l / nap. Minden egyes szűrőcsere után vissza kell állítania a kijelzőt, a gép bal oldalán található gomb megnyomásával.

Zuhany-sugár funkció

A konyhai munka megkönnyítése érdekében, a rendszer zuhany-sugár funkcióval rendelkezik, a zöldségek és gyümölcsök mosására, amikor a csap szűretlen víz pozícióba van helyezve. A rendszer 5 típusú adaptert tartalmaz, amelyek az alább felsorolt jellemzőkkel rendelkező csaptelepeknek felelnek meg: Eltávolítható vízsugár gyöngyözős csap - 22 mm átmérőjű külső menetes - a 2. adapter alternatívájaként; Eltávolítható vízsugár gyöngyözős csap - 22 mm átmérőjű külső menetes - az 1. adapter alternatívájaként; Eltávolítható vízsugár gyöngyözős csap - 23 mm átmérőjű külső menetes; Eltávolítható vízsugár gyöngyözős csap - 24 mm átmérőjű külső menet; 13-25mm átmérőjű univerzális adapter.

Utasítások a szűrő beszereléséhez

A szűrőrendszer használata előtt, távolítsa el a fóliát az akkumulátor felületéről, majd nyomja meg a visszaállítási gombot. Az elemtartó rekesz és a visszaállítás gomb, a szűrőrendszer bal oldalán található. Ezután, vegye le a vízsugár gyöngyözőt a csapról, és válassza ki a csomagban lévő adapterek egyikét, a csap átmérőjének függvényében. Helyezze a szűrőt, az adapterrel együtt a csapra, és helyezze be a szűrőt a szűrőrendszer jobb oldalán. A szűrő első használata előtt hagyja, hogy a víz 1-2 percig átfofolyjon rajta, a szennyeződések eltávolítására, hogy magabiztosan tudja használni az új BRITA szűrőrendszert.

Vélemények a termékről

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Mit vettek még, akik ezt választották?