Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk.

 

 

A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. 

 

 

Adatkezelési tájékoztató

Termékeink
Ingyenes szállítás
25 000 ft felett
Személyes átvételi lehetőség
Személyes átvételi lehetőség
Budapesti átvevőpontjainkon
Víztakarékos perlátor (belső rész) 5 l/perc - okkersárga
690 Ft (543 Ft + ÁFA)

Víztakarékos perlátor (belső rész) 5 l/perc - okkersárga

690 Ft (543 Ft + ÁFA)

5 liter/perc - 60 % vízmegtakarítás

A műanyag perlátor bármely szabványos csap belső vagy külső menetes foglalatában is használható, az eddigi betét helyére rakva.

Ez a perlátor belső rész illeszkedik a belső menetes 22X1-es és a külső menetes 24X1-es foglalatba.

Vásárlás előtt győződj meg arról, hogy a jelenleg csapra szerelt perlátorból kivehető-e a belső rész, ellenkező esetben komplett perlátor (belső vagy külső menetes) vásárlását javasoljuk.

Átlagos értékelés: (7)

Az internetes rendelések növekvő száma miatt néha előfordulhat, hogy a rendelés pillanatában még készleten lévő termék a csomag összekészítésekor már nem áll rendelkezésre. Ilyen esetekben telefonon felvesszük veled a kapcsolatot. Kérjük, figyelj, hogy érvényes telefonszámot adj meg, így könnyen utolérünk mi is és a futár is!  

 

Termék leírása

Vásárlás előtt győződj meg arról, hogy a jelenleg csapra szerelt perlátorból kivehető-e a belső rész, ellenkező esetben komplett perlátor (belső vagy külső menetes) vásárlását javasoljuk.

A perlátor megnevezésében szereplő szín csak a különböző vízátfolyások megkülönböztetésére szolgál, a perlátor színes oldala beszerelés után nem látható!

Ma természetesnek vesszük, hogy ha kinyitjuk a csapot, akkor korlátlanul folyik belőle a tiszta csapvíz. Azonban ez nem biztos, hogy mindig így lesz. A víztakarékos perlátor egy olyan eszköz, amely úgy csökkenti a vízfogyasztásunkat, hogy azt gyakorlatilag alig vesszük észre a használat során. A perlátorok működési elve ugyanis az, hogy a csapból kifolyó vizet levegővel keverik össze, így az átfolyási érzet nem csökken jelentősen, csak maga a vízfogyasztás. Természetesen ha egy lábost akarunk megtölteni vízzel, akkor észre fogjuk venni, hogy sokkal lassabban telik meg.

Egy átlagos csapból egy perc alatt 12-15 liter víz folyik át.
 
Az általunk kínált perlátor ezt a mennyiséget jelentősen, 5 liter/percre csökkenti.
Perlátoraink egyedi jellemzője a vízkőmentes kivitel, amelynek köszönhetően gyakorlatilag korlátlan élettartamuk. 

A klasszikus perlátorok acél hálójában használat közben lerakódik a vízkő és az károsítja a szűrőt. A háló-kiképzésük miatt a víz meg tud akadni bennük, ami a baktériumok elszaporodását is eredményezheti.

Ezzel ellentétben víztakarékos perlátorainkban az acélháló műanyaggal van helyettesítve, melynek nagyobb az áteresztő képessége, így megelőzi a vízkő lerakódását még hosszú használat után is. Perlátorunk belső nagy áteresztő lemezeinek alakja segíti a gyors kiürülést a csap elzárása után, így nincs visszamaradt víz sem.

Ha a perlátor elszennyeződik, akkor az egy fogkefével könnyedén kitisztítható.

Vélemények a termékről

5.00
7 értékelés
(7)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írd meg véleményed!
2023. 10. 12. -
3 fajtát rendeltem, az 1,7L és 3L nem volt számomra használható, mivel a gázkazán nem indult el meleg víz engedésekor, de mivel rendeltem 5L/perc is kipróbálva ez már elindította a gázkazánt, jó mert látszatra nem nagyon tér el a gyári perlátortól, viszont sokkal jobban dúsítja a vizet levegővel így spórolva a vízen, gázkazánhoz én ezt ajánlom, bojlerhez jó a kisebb átengedő képességű is. itt volt a legolcsóbb, gyorsan megérkezett mind.
Majd kiderül, hogy mennyire válik be, 3 éves kislányom és persze mi is folyó víznél mosunk fogat, mivel gázkazánról van meleg víz, sőt néha úgy is marad a csap, így legalább kevesebb megy majd el feleslegesen.
Mindenkinek ajánlom, aki csökkenteni szeretné az elpocsékolt vizet.
2022. 10. 13. -
Igazolt vásárlás
Jó és hasznos termék, a mosogatóhoz használjuk az áteresztett vízmennyiséget figyelembe véve.
2017. 05. 06. -
Nemrég olvastam a perlátorok hatékonyságáról, és mindenképpen szerettem volna kipróbálni. Kutatva a neten ebben a boltban találtam meg emberi áron és jó minőségben, ezért itt vásároltam. A termék nagyon hasznos, konyhai csapon használom, teljesen meg vagyok vele elégedve.
2016. 06. 07. -
Ár-érték arányban verhetetlen. Olcsó, de ennek ellenére tényleg hatékonyan csökkenti a víz fehasználást. Használjuk fürdőszobában és mosogatáshoz is.
2015. 06. 23. -
Meg vagyok elégedve vele. Első hónap után úgy tűnik negyedével biztos visszaesett a vízfogyasztás. Ami különösen jó hír, főleg mióta megvan a kisbabánk és többet mosunk.
2015. 04. 21. -
Korábban már vettünk innen perlátort, most is innen rendeltünk. Nagyon elégedettek vagyunk vele, konyhába (mosogatáshoz), fürdőszobába (kézmosáshoz) az 5 literes perlátor ideális, és az ára is kedvező!
2014. 10. 20. -
Igazolt vásárlás
Nagyon hasznos dolog a többi perlátorral együtt. Teleshopban 4.000,- Ft körül reklámozzák.