Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Adatkezelési tájékoztató
Termékek Menü

Víztakarékos perlátor (belső rész) 3 l/perc - rózsaszín

Bruttó ár:
590 Ft (465 Ft + ÁFA)

3 liter/perc - 75 % vízmegtakarítás

A műanyag perlátor bármely szabványos csap belső vagy külső menetes foglalatában is használatható, az eddigi betét helyére rakva.

Vásárlás előtt győződj meg arról, hogy a jelenleg csapra szerelt perlátorból kivehető-e a belső rész, ellenkező esetben komplett perlátor (belső vagy külső menetes) vásárlását javasoljuk.

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (15)
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. június 17.
Mennyiség:db

Az internetes rendelések növekvő száma miatt néha előfordulhat, hogy a rendelés pillanatában még készleten lévő termék a csomag összekészítésekor már nem áll rendelkezésre. Ilyen esetekben telefonon felvesszük veled a kapcsolatot. Kérjük, figyelj, hogy érvényes telefonszámot adj meg, így könnyen utolérünk mi is és a futár is!

Termék leírása

A perlátor megnevezésében szereplő szín csak a különböző vízátfolyások megkülönböztetésére szolgál, a perlátor színes oldala beszerelés után nem látható!

Ma természetesnek vesszük, hogy ha kinyitjuk a csapot, akkor korlátlanul folyik belőle a tiszta csapvíz. Azonban ez nem biztos, hogy mindig így lesz. A víztakarékos perlátor egy olyan eszköz, amely úgy csökkenti a vízfogyasztásunkat, hogy azt gyakorlatilag alig vesszük észre a használat során. A perlátorok működési elve ugyanis az, hogy a csapból kifolyó vizet levegővel keverik össze, így az átfolyási érzet nem csökken jelentősen, csak maga a vízfogyasztás. Természetesen ha egy lábost akarunk megtölteni vízzel, akkor észre fogjuk venni, hogy sokkal lassabban telik meg.

Egy átlagos csapból egy perc alatt 12-15 liter víz folyik át. Az általunk kínált perlátorok ezt a mennyiséget jelentősen, 3 l/percre csökkenti.
 
Perlátoraink egyedi jellemzője a vízkőmentes kivitel, amelynek köszönhetően gyakorlatilag korlátlan élettartamuk. 

A klasszikus perlátorok acél hálójában használat közben lerakódik a vízkő és az károsítja a szűrőt. A háló-kiképzésük miatt a víz meg tud akadni bennük, ami a baktériumok elszaporodását is eredményezheti.

Ezzel ellentétben víztakarékos perlátorainkban az acélháló műanyaggal van helyettesítve, melynek nagyobb az áteresztő képessége, így megelőzi a vízkő lerakódását még hosszú használat után is. Perlátorunk belső nagy áteresztő lemezeinek alakja segíti a gyors kiürülést a csap elzárása után, így nincs visszamaradt víz sem.

Ha a perlátor elszennyeződik, akkor az egy fogkefével könnyedén kitisztítható.

Vélemények a termékről

4.87
15 értékelés
5
(14)
4
(0)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írd meg véleményed!
| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 21.
Azt teszi ami a dolga.
| 5 / 5 csillag!
2018. 04. 22.
| 5 / 5 csillag!
2018. 04. 22.
Annyira jó,hogy a mosdónál észre sem vettem a felszerelését, csak a víz nem csap ki a fogmosópohár töltésekor ami nagyon jó.
Már szinte minden csapon van perlátor, de ilyen olcsón még sehol sem vettem. KÖSZÖNÖM
| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 30.
Meg vagyok vele elégedve! Vettem 1,7 l/perceset is, azt a mosdóra szereltem fel, ezt pedig a mosogatóra. Nekünk a mosogató távol van a bojlertől, mindig várni kellett, mire " oda ért" a meleg víz. Most sokkal később "ér oda" a meleg víz, viszont sokkal kevesebb vízzel lehet mosogatni, de lényegében ugyanolyan hatékonyan.
| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 01.
Lènyegesen kevesebb vizet használunk. Ami nagyon előnyös. Mi szeretjük.
| 5 / 5 csillag!
2017. 05. 02.
Mosogatóhoz vásároltam, mert folyó vízben szeretek mosogatni. Nagyon meg vagyok vele elégedve, kényelmesen folyik a víz viszont kevesebbet fogyasztok vele.
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 13.
Meg vagyok elégedve: olyannak tűnik a vízsugár mintha a korábbi, nem takarékos lenne fent de csak akkor derül ki hogy takarékosabb, amikor meg szeretnék tölteni pl. egy fazekat (lassabban tölt). Én végül a 3L/perceset szereltem fel, mert a kazán ennél már begyullad. :)
| 5 / 5 csillag!
2016. 05. 16.
Mosogatáshoz kiváló, elégedett vok vele.
Az ügyintézés rendkívül gyors és segítőkész.
| 5 / 5 csillag!
2016. 04. 27.
Valójában azért vettem meg, mert nem tudtam eldönteni, hogy az 1,7 l/ perc átfolyású nem lesz-e nagyon lassú, és annyira olcsó volt, hogy vettem ezt is, azt is. (Fele annyit fizettem így is szállítással együtt, mint más áruházban a tartalék nélkül kellett volna...) Az 1,7 l/perces tényleg elég lassú, amikor fel kell tölteni valamit, de egyéb használatra tökéletesen megfelel, úgyhogy ez most tartalékban van.
| 5 / 5 csillag!
2016. 04. 19.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 20.
Nagyon jó a termék /gazdaságos/
| 5 / 5 csillag!
2015. 01. 17.
Hasznos termék, meg vagyok vele elégedve.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2014. 10. 20.
Nagyon hasznos termék a többi perlátorral együtt. Ezt használom a mosogatónál, az edények öblítéséhez maximálisan elegendő a víz, amit átereszt.
| 5 / 5 csillag!
2013. 03. 08.
Kedves Pál!

Ez a perlátor belső rész csak akkor szerelhető be, ha a mostani csapvég olyan kialakítású, hogy kijön belőle a belső rész. Ha egybe van építve a jelenlegi foglalat a belső résszel, akkor csak a foglalattal rendelkező perlátort fogja tudni beszerelni, melyek szabványosak, a használatban lévő csapok 99%-ára felszerelhetőek. A beszerelés módja nagyon egyszerű: csak ki kell cserélni a mostani csapvéget a víztakarékos perlátorra. Az fontos még, hogy ha kiszereli a jelenlegi csapvéget, nézze meg, hol helyezkedik el a menet. Ha belül, akkor belső menetes foglalatú perlátorra lesz szükség, ha kívül, akkor külső menetes perlátor lesz a megfelelő választás.
| 3 / 5 csillag!
2013. 03. 07.
Tisztelt Hölgyem/ Uram

Az lenne a kérdésem, hogy a menet szabványos? Tehát egy mezei csapba betudom szerelni?
Tisztelettel és köszönettel
Gazdag Pál

Mit vettek még, akik ezt vették?