Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk.

 

 

A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. 

 

 

Adatkezelési tájékoztató

Termékeink
Ingyenes szállítás
25 000 ft felett
Személyes átvételi lehetőség
Személyes átvételi lehetőség
Budapesti átvevőpontjainkon
Víztakarékos perlátor külső menetes 1.7 l/perc - citromsárga
890 Ft (701 Ft + ÁFA)

Víztakarékos perlátor külső menetes 1.7 l/perc - citromsárga

890 Ft (701 Ft + ÁFA)

1,7 liter/perc - 85 % vízmegtakarítás

Víztakarékos perlátor háztartási csapokhoz - króm, külső menetes foglalattal, gumitömítéssel (24X1-es menet)

Átlagos értékelés: (6)

Az internetes rendelések növekvő száma miatt néha előfordulhat, hogy a rendelés pillanatában még készleten lévő termék a csomag összekészítésekor már nem áll rendelkezésre. Ilyen esetekben telefonon felvesszük veled a kapcsolatot. Kérjük, figyelj, hogy érvényes telefonszámot adj meg, így könnyen utolérünk mi is és a futár is!  

 

Termék leírása

A perlátor megnevezésében szereplő szín csak a különböző vízátfolyások megkülönböztetésére szolgál, a perlátor színes oldala beszerelés után nem látható!

Ma természetesnek vesszük, hogy ha kinyitjuk a csapot, akkor korlátlanul folyik belőle a tiszta csapvíz. Azonban ez nem biztos, hogy mindig így lesz. A víztakarékos perlátor egy olyan eszköz, amely úgy csökkenti a vízfogyasztásunkat, hogy azt gyakorlatilag alig vesszük észre a használat során. A perlátorok működési elve ugyanis az, hogy a csapból kifolyó vizet levegővel keverik össze, így az átfolyási érzet nem csökken jelentősen, csak maga a vízfogyasztás. Természetesen ha egy lábost akarunk megtölteni vízzel, akkor észre fogjuk venni, hogy sokkal lassabban telik meg.

Egy átlagos csapból egy perc alatt 12-15 liter víz folyik át.
 
Az általunk kínált perlátor ezt a mennyiséget jelentősen, 1,7 liter/percre csökkenti.
Perlátoraink egyedi jellemzője a vízkőmentes kivitel, amelynek köszönhetően gyakorlatilag korlátlan élettartamuk. 

A klasszikus perlátorok acél hálójában használat közben lerakódik a vízkő és az károsítja a szűrőt. A háló-kiképzésük miatt a víz meg tud akadni bennük, ami a baktériumok elszaporodását is eredményezheti.

Ezzel ellentétben víztakarékos perlátorainkban az acélháló műanyaggal van helyettesítve, melynek nagyobb az áteresztő képessége, így megelőzi a vízkő lerakódását még hosszú használat után is. Perlátorunk belső nagy áteresztő lemezeinek alakja segíti a gyors kiürülést a csap elzárása után, így nincs visszamaradt víz sem.

Ha a perlátor elszennyeződik, akkor az egy fogkefével könnyedén kitisztítható.

Vélemények a termékről

5.00
6 értékelés
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írd meg véleményed!
2024. 01. 13. -
Az áru szuper. Nagyon segítőkész csapat. Gyors szállítás.
2019. 09. 24. -
Tisztelt Cím!
Érdeklődni szeretnék, hogy ha a "Víztakarékos perlátor külső menetes 1.7 l/perc - citromsárg" terméküket megvásárolom, szükséges hozzá még külön a megfelelő belsőt is megvenni, vagy ez az áru tartalmazza a belsőt is?
Köszönöm előre is válaszukat!
Üdvözlettel: Júlia.
------------------------------
Kedves Júlia,
A termék tartalmazza a belsőt, a külső fém részt és egy tömítést is.
Ökokuckó
2017. 10. 08. -
Ismét rendeltem ilyet, sőt még a kollégáknak is! Ők is pozitívan mondták el a véleményüket, és várják a következő havi vízfogyasztásukat...:). Mindenkinek ajánlom, mert maximum 1 hónap alatt visszahozza az árát!
2016. 06. 20. -
Nálunk a gyerekek eddig kb 50 l vÍzben mostak kezet alkalmanként.
Reményeim szerint nagyfokú vÍzfogyasztás csökkenés várható :-)
2015. 12. 06. -
A fürdőszobai mosdóhoz szereltem fel! Meglepően kevés vizet fogyaszt, de tökéletesen megfelel erre a helyre! Kettőt vettem, mert a másikat a mosogatóhoz szeretném feltenni, de azt csak később tervezek lecserélni! Mindenképpen megéri lecserélni a normál fogyasztású csapokat erre, mert 1/10-et fogyasztja annak, így pénzt és környezetet kímél mindenki!
2015. 05. 01. -
Ezt a fajtát fürdőszobába raktam... eleinte nehéz volt megszokni, hogy ennyivel lassabban folyik belőle a víz. Kézmosáshoz és fogmosáshoz teljesen megfelelő, de a kádba semmiféleképpen nem ajánlott. :)