Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk.

 

 

A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. 

 

 

Adatkezelési tájékoztató

Termékeink

100% megbízható bolt

Webshopunk elnyerte az Olcsóbbat 100% megbízható bolt címet, melynek az ősszel tartandó következő kutatásig büszke tulajdonosai lehetünk.

 

 

Az Olcsóbbat.hu ár-összehasonlító oldal elindította megbízható bolt kutatását, mellyel célja, hogy az egyre növekvő, tudatos fogyasztói magatartáson alapuló internetes vásárlások száma tovább nőhessen.

Az oldal mystery-shopping vizsgálattal ellenőrzi partnereit, melynek eredményei mind a boltoknak, mind a vásárlóknak fontos iránymutatást adnak a minőségi szolgáltatás és a megbízható vásárlások elősegítésében.

Mit nyernek vele a webshopok?

Minden egyes Olcsóbbat.hu kutatásban résztvevő partner személyre szabott összefoglalót kap a boltjára vonatkozó megállapításokkal, melyeket felhasználva webshopját tovább fejlesztheti objektív eredmények, és tanácsok alapján.
 

Továbbá minden megbízható bolt megkapja az Olcsóbbat.hu 100% megbízható bolt logót, mellyel jelöljük, hogy a webshop a próbavásárlások során a kritériumoknak megfelelt, és megbízható partnere az Olcsóbbat.hu ár-összehasonlító oldalnak, és látogatóinak.

Mit nyernek vele a látogatóink?

  • Olyan minősítési rendszert, mely objektív adatok alapján minősít, és jelzi, hogy melyek a kiemelten megbízható webshopok.
  • Segítséget, támogatást az online vásárlással kapcsolatos bizalom erősítésében.

Hogyan lehet itt a boltom?

A kutatás évente több alkalommal kerül megismétlésre, melybe a webshopoknak jelentkezniük kell. A kutatás következő időpontjáról, minden esetben értesíteni fogja a partnereit, az Olcsóbbat.hu ár-összehasonlító oldal, mely értesítés után nyílik meg a jelentkezés lehetősége minden partnernek.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír