Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk.

 

 

A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. 

 

 

Adatkezelési tájékoztató

Termékeink

Natúrkozmetikum alapanyagok

Hatásos szépülés natúr kozmetikumokkal

A boltok polcain ma már temérdek olyan kozmetikumot találunk, amelyek megújítják, ránctalanítják, vagy éppen megóvják a bőrt. A nagy cégek folyamatosan kísérleteznek azzal, hogy minél korszerűbb technikával küzdjenek a bőrünket károsító környezeti hatások és az öregedés ellen. Csakhogy a nagyüzemi kozmetikum gyártásnak vannak árnyoldalai is. Sok krém és ápolószer olyan anyagokat tartalmaz, amelyek hosszú távon lerakódhatnak a bőrben, más szerek pedig ideig-óráig valóban szépítenek, de a hatásuk csak „optikai”, valójában csupán felfújják a szöveteket vagy megfestik, fényesítik a bőrt.

Ha magunk készítjük a kozmetikumainkat, biztosak lehetünk benne, hogy kizárólag minőségi anyagokat használunk. A házilag készített kozmetikumok nagy koncentrációban tartalmazzák a legértékesebb természetes összetevőket, ezért könnyen felveszik a versenyt a laboratóriumban fejlesztett szerekkel.

Kínálatunkban minden olyan lehetséges összetevőt igyekszünk szerepeltetni, amelyekkel a házi sminkek, krémek készítése nem csak hasznos, de szórakoztató munka is. A készített kozmetikumokhoz praktikus tégelyeket, tároló edényeket is kínálunk, így a sminkasztalon is könnyebb lesz rendet tartani.