Az oldal használatával elfogadod a cookie-k használatát Adatkezelési tájékoztató Elfogadom, bezárom
Termékek Menü
0

Kókuszolaj

Kókuszolaj vagy kókuszzsír? A kókuszolaj zsírsavösszetételéből következően jellemzően 23-26 ºC körül válik csak folyékonnyá, ezért szokták kókuszzsírnak is nevezni. 

A finomítatlan, kókuszillatú zsiradékot elsősorban kozmetikai célokra, a finomított, illatmentes kókuszzsírt pedig inkább sütéshez-főzéshez illetve a szappankészítés elengedhetetlen alapanyagként ajánljuk.

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
1.490 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Várható szállítás: 2017. április 26.
Raktáron
3.490 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Várható szállítás: 2017. április 26.
Raktáron
890 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Várható szállítás: 2017. április 26.
Raktáron
1.690 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Várható szállítás: 2017. április 26.
Raktáron
3.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Várható szállítás: 2017. április 26.
Átmeneti készlethiány
1.390 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Várható szállítás: 2017. május 10.
Már csak 5 db raktáron
1.390 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Várható szállítás: 2017. április 26.
Átmeneti készlethiány
1.290 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Várható szállítás: 2017. május 10.
Raktáron
1.590 Ft
Várható szállítás: 2017. április 26.