Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Adatkezelési tájékoztató
Termékek Menü
Éppen itt jársz: > >

fizetési módok

A megrendelések során alkalmazott fizetési módokat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb fizetési megoldást. Jelenleg az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

Fizetés előre utalással bankszámlára

Kérjük, a megrendelés ellenértékét a visszaigazolástól számított 3 napon belül utald át a megadott bankszámlaszámra. A megrendelés értékének bankszámlánkra történő beérkezését követően szállítjuk ki a megrendelt termékeket. Bankszámlaszámunk: Spade Kft. 11600006-00000000-26022048 (Erste Bank) A közlemény rovatban kérjük tüntesd fel a rendelés azonosítóját!

Fizetés utánvéttel

A számla végösszegét kiszállításkor, a futárnak kell átadnod készpénzben vagy a futárnál bankkártyával fizetve. Webáruházunk megrendeléseit a GLS futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8-17 óra között. 

Csomag átvételekor történő fizetés díja, rendelési értéktől függetlenül +290 Ft

Készpénzes/bankkártyás fizetés üzletünkben

A megrendelt termékek értékét személyesen fizetheted ki üzletünkben készpénzzel vagy bankkártyával.

Bankkártyás fizetés a Borgun rendszerén keresztül

Bankkártyás fizetés esetén a kártyaadatokat a Borgun biztonságos fizetési felületén kell megadni. A Borgun Európa egyik legnagyobb online elfogadója, a fizetési felület megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak, a kártyaadatai maximális biztonságban vannak, már Magyarországon is több ezer ügyfél használja ugyanezt a megoldást.

A fizetést követően visszirányítjuk a kereskedő oldalára. Sikertelen fizetés esetén itt választhat más fizetési módot.

A megrendelt termékek 1-5 munkanapon belül érkeznek meg rendeltetési helyükre. A futárszolgálatok leterheltsége miatt a feladást követő munkanapon történő szállítást nem garantáljuk!

Bankkártyás fizetés az OTP rendszerén keresztül

Az OTP bankkártyás fizetési szolgáltatása keretében a következő kártyákkal fizethetsz:

* FIGYELEM! Nem minden bank által kibocsátott Maestro és VISA Electron típusú kártyával lehet interneten fizetni. Kérjük, érdeklődj kártyakibocsátó bankodnál.

Fizetés PayPal segítségével

Az egyik legelterjedtebb online fizetési megoldás a PayPal, mely nem csak világszintű népszerűségéről ismert, hanem biztonságáról is (így a PayPal magyar körökben is egyre elfogadottabb). Körülbelül 190 országban használható a PayPal vásárlásra és pénz küldésre 18 valutanemben. Vásárlási szempontból a PayPal valahol középen helyezkedik el a vásárló és a kereskedő között, mely megalapozott tőkével és hitelességgel rendelkezik. Elég csak a PayPal-nál számlát nyitni, ott regisztrálni személyes adatainkat (esetleg hitelkártyánkat is), majd a regisztrációnkkor megadott egyedi e-mail címet felhasználva csak azt adjuk meg a pénzes tranzakciókra. Ilyen egyszerű…vásárláskor megadjuk PayPal-os e-mail címünket, mely elnavigál a biztonságos PayPal számla oldalunkra, ahol csak megerősítjük, jóváhagyjuk a tranzakciót és a többit már elvégzik helyettünk a háttérben. A PayPal nem elektronikus bank, hanem egy biztonságos internetes pénzügyi “közvetítő”.

Fizetés Pick Pack Ponton

Pick Pack Ponton történő fizetés történhet készpénzzel illetve bankkártyával is.  A bankkártyát elfogadó átvevőhelyekről a www.pickpackpont.hu oldalon található letölthető boltlistából tájékozódhatsz. 

Pick Pack Ponton történő fizetés díja, rendelési értéktől függetlenül +190 Ft

Fizetés GLS CsomagPonton

GLS CsomagPonton történő fizetés történhet készpénzzel illetve bankkártyával is. A kiválasztott csomagpont leírásában tájékozódhatsz az adott csomagponton elérhető fizetési módokról.

A GLS CsomagPonton történő fizetés díja, rendelési értéktől függetlenül +190 Ft