Az oldal használatával elfogadod a cookie-k használatát Adatkezelési tájékoztató Elfogadom, bezárom
Termékek Menü
0
Éppen itt jársz: > >

fizetési módok

A megrendelések során alkalmazott fizetési módokat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb fizetési megoldást. Jelenleg az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

Fizetés előre utalással bankszámlára

Kérjük, a megrendelés ellenértékét a visszaigazolástól számított 3 napon belül utald át a megadott bankszámlaszámra. A megrendelés értékének bankszámlánkra történő beérkezését követően szállítjuk ki a megrendelt termékeket. Bankszámlaszámunk: Spade Kft. 11600006-00000000-26022048 (Erste Bank) A közlemény rovatban kérjük tüntesd fel a rendelés azonosítóját!

Fizetés utánvéttel

A számla végösszegét kiszállításkor, a futárnak kell átadnod. Webáruházunk megrendeléseit a DPD futárszolgálat illetve esetenként más futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8-18 óra között.

Készpénzes/bankkártyás fizetés üzletünkben

A megrendelt termékek értékét személyesen fizetheted ki üzletünkben készpénzzel vagy bankkártyával és hamarosan OTPay okostelefonos alkalmazással.

OTPay/Masterpass fizetés

Az ingyenes OTPay/Masterpass alkalmazás segítségével egyszerűen és biztonságosan fizethetsz webshopunkban és üzleteinkben. Az OTPay/Masterpass alkalmazásban bármely bank által kibocsátott MasterCard, VISA, vagy American Express bankkártya vagy hitelkártya regisztrálható.

További információk a MasterPass fizetésről: http://www.mastercard.com/hu/personal/hu/masterpass/index.html

Bankkártyás fizetés

Az OTP bankkártyás fizetési szolgáltatása keretében a következő kártyákkal fizethetsz:

* FIGYELEM! Nem minden bank által kibocsátott Maestro és VISA Electron típusú kártyával lehet interneten fizetni. Kérjük, érdeklődj kártyakibocsátó bankodnál.

Fizetés PayPal segítségével

Az egyik legelterjedtebb online fizetési megoldás a PayPal, mely nem csak világszintű népszerűségéről ismert, hanem biztonságáról is (így a PayPal magyar körökben is egyre elfogadottabb). Körülbelül 190 országban használható a PayPal vásárlásra és pénz küldésre 18 valutanemben. Vásárlási szempontból a PayPal valahol középen helyezkedik el a vásárló és a kereskedő között, mely megalapozott tőkével és hitelességgel rendelkezik. Elég csak a PayPal-nál számlát nyitni, ott regisztrálni személyes adatainkat (esetleg hitelkártyánkat is), majd a regisztrációnkkor megadott egyedi e-mail címet felhasználva csak azt adjuk meg a pénzes tranzakciókra. Ilyen egyszerű…vásárláskor megadjuk PayPal-os e-mail címünket, mely elnavigál a biztonságos PayPal számla oldalunkra, ahol csak megerősítjük, jóváhagyjuk a tranzakciót és a többit már elvégzik helyettünk a háttérben. A PayPal nem elektronikus bank, hanem egy biztonságos internetes pénzügyi “közvetítő”.

Fizetés Pick Pack Ponton

Pick Pack Ponton történő fizetés történhet készpénzzel illetve bankkártyával is.  A bankkártyát elfogadó átvevőhelyekről a www.pickpackpont.hu oldalon található letölthető boltlistából tájékozódhatsz.