Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk.

 

 

A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. 

 

 

Adatkezelési tájékoztató

Termékeink

Fizetési módok

A megrendelések során alkalmazott fizetési módokat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb fizetési megoldást. Jelenleg az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

Fizetés előre utalással bankszámlára

Kérjük, a megrendelés ellenértékét a visszaigazolástól számított 3 napon belül utald át a megadott bankszámlaszámra. A megrendelés értékének bankszámlánkra történő beérkezését követően szállítjuk ki a megrendelt termékeket.

Bankszámlaszámunk: Spade Kft. 12600016-14589684-74176248. A közlemény rovatban kérjük tüntesd fel a rendelés azonosítóját!

Fizetés utánvéttel

A számla végösszegét kiszállításkor, a futárnak kell átadnod készpénzben vagy a futárnál bankkártyával fizetve. Webáruházunk megrendeléseit a GLS futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8-17 óra között. 

Csomag átvételekor történő fizetés díja, rendelési értéktől függetlenül +450 Ft

Bankkártyás fizetés a teya (korábban: Borgun) rendszerén keresztül

Bankkártyás fizetés esetén a kártyaadatokat a Borgun biztonságos fizetési felületén kell megadni. A  fizetési felület megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak, a kártyaadatai maximális biztonságban vannak, már Magyarországon is több ezer ügyfél használja ugyanezt a megoldást.

A fizetést követően visszairányítunk a kereskedő oldalára. Sikertelen fizetés esetén itt választhatsz más fizetési módot.

A megrendelt termékek 1-5 munkanapon belül érkeznek meg rendeltetési helyükre. 

 

Bankkártyás fizetés a SimplePay rendszerén keresztül

Bankkártyás fizetés esetén a kártyaadatokat a SimplePay biztonságos fizetési felületén kell megadni.

* FIGYELEM! Nem minden bank által kibocsátott Maestro és VISA Electron típusú kártyával lehet interneten fizetni. Kérjük, érdeklődj kártyakibocsátó bankodnál.

Fizetés PayPal segítségével

Az egyik legelterjedtebb online fizetési megoldás a PayPal, mely nem csak világszintű népszerűségéről ismert, hanem biztonságáról is (így a PayPal magyar körökben is egyre elfogadottabb). Körülbelül 190 országban használható a PayPal vásárlásra és pénz küldésre 18 valutanemben. Vásárlási szempontból a PayPal valahol középen helyezkedik el a vásárló és a kereskedő között, mely megalapozott tőkével és hitelességgel rendelkezik. Elég csak a PayPal-nál számlát nyitni, ott regisztrálni személyes adatainkat (esetleg hitelkártyánkat is), majd a regisztrációnkkor megadott egyedi e-mail címet felhasználva csak azt adjuk meg a pénzes tranzakciókra. Ilyen egyszerű…vásárláskor megadjuk PayPal-os e-mail címünket, mely elnavigál a biztonságos PayPal számla oldalunkra, ahol csak megerősítjük, jóváhagyjuk a tranzakciót és a többit már elvégzik helyettünk a háttérben. A PayPal nem elektronikus bank, hanem egy biztonságos internetes pénzügyi “közvetítő”.

Fizetés GLS CsomagPonton

GLS CsomagPonton történő fizetés történhet készpénzzel illetve bankkártyával isA kiválasztott csomagpont leírásában tájékozódhatsz az adott csomagponton elérhető fizetési módokról.  A GLS CsomagPonton történő fizetés díja, rendelési értéktől függetlenül +450 Ft

Fizetés GLS CsomagAutomatánál

GLS Csomagautomatánál történő fizetés kizárólag bankkártyával történhet.  A megrendelt termékek 1-5 munkanapon belül érkeznek meg a Csomagautomatába. GLS Csomagautomatánál történő fizetés díja, rendelési értéktől függetlenül +450 Ft.