Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk.

 

 

A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. 

 

 

Adatkezelési tájékoztató

Termékeink
Ingyenes szállítás
25 000 ft felett
Személyes átvételi lehetőség
Személyes átvételi lehetőség
Budapesti átvevőpontjainkon
Acmella kivonat 5 ml
1.190 Ft (937 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Acmella kivonat 5 ml

1.190 Ft (937 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Válassz kiegészítő terméket (majd módosítsd a mennyiséget a kosárban):

Regeneráló, ránckisimító hatású kozmetikai hatóanyag. 

Átlagos értékelés: (1)
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 19.
Egységár: 238,00 Ft/ml

Az internetes rendelések növekvő száma miatt néha előfordulhat, hogy a rendelés pillanatában még készleten lévő termék a csomag összekészítésekor már nem áll rendelkezésre. Ilyen esetekben telefonon felvesszük veled a kapcsolatot. Kérjük, figyelj, hogy érvényes telefonszámot adj meg, így könnyen utolérünk mi is és a futár is!  

Termék leírása

Az acmella kivonat a bőr rugalmasságát fokozó, egészséges szerkezetét helyreállító, feszesítő, regeneráló, ránckisimító hatású kozmetikai hatóanyag. 

Tudnivalók az acmella kivonatról:

A Spilanthes acmella (Asteraceae), magyar nevén iskolavirág vagy ábécéfű,a szubtrópusi területeken (Brazília, India, Dél-Afrika) honos csípős ízű fűszernövény. A népgyógyászatban teáját és alkoholos kivonatát régóta alkalmazzák fájdalomcsillapító, érzéstelenítő, gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatása miatt pl. fogfájás, szájüregi gyulladások kezelésére.

Olajos kivonatának kozmetikai hatásai zsíroldékony alkilamid hatóanyagainak köszönhetők, melyek jótékonyan befolyásolják a bőr rugalmasságának, feszességének, normál szerkezetének kialakításáért felelős kollagén-elasztin-fibroblaszt rendszer működését. Bőrfeszesítő, ránckisimító, szerkezetjavító hatása már az első alkalmazás után igazoltan érezhető. Az acmella kivonat mindezek fényében az idősödő és érett bőr ápolására szánt kozmetikumok (pl. szemkörnyék ápolók, arckrémek, szérumok), valamint a narancsbőr és a terhességi csíkok megelőzésére és kezelésére szánt készítmények különösen értékes hatóanyaga.

Acmella kivonatunkhoz használt növények környezetbarát, fenntartható gazdálkodásból származnak, ahol ügyelnek a populáció fenntartására.

Az acmella kivonat enyhe növényi illatú, halványsárga olaj, amely más olajokkal jól elegyedik, vízben oldhatatlan.

Felhasználási javaslatok

  • anti-aging kozmetikumokba
  • érett bőr ápolására
  • narancsbőr, terhességi csíkok megelőzésére és kezelésére   

Hatásai:

  • feszesítő, regeneráló, ránckisimító hatású
  • fokozza a bőr rugalmasságát
  • helyreállítja a bőr eredeti szerkezetét

Adagolás 2%

Feldolgozás: Nem hőérzékeny, a zsírfázissal együtt melegíthető, de lehetőség szerint a már kézmelegre hűlt készítményekbe keverjük.

INCI: Caprylic/Capric Triglycerid and Spilanthes Acmella Flower Extract

Külsőleg! Kozmetikai alapanyag.

Vélemények a termékről

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írd meg véleményed!
2020. 06. 19. -
Acmella kivonatot használtam már krémbe keverve.. Láthatóan lágyított a vonásaimon és simította a bőrömet.

Mit vettek még, akik ezt választották?