Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Adatkezelési tájékoztató
Termékek Menü
Éppen itt jársz: > Kezdőlap > Blog >

Tájékoztató

Tájékoztató

Kedves Vásárlónk!
 

Felhívjuk figyelmed, hogy november 11-től bizonytalan ideig újpesti és óbudai üzletünk teljes kapacitással az internetes rendelések kiszolgálásán fog dolgozni, ezért személyesen betérő, NEM előzetes rendelést átvevő vásárlókat sajnos ideiglenesen nem fogunk tudni kiszolgálni. Az Ökokuckónál tehát ideiglenesen csak webshopunkban tudtok vásárolni.

Mi változik?

 
Ha eddig is interneten, kiszállítással rendeltél tőlünk, akkor számodra minden változatlan marad. Ha eddig személyesen vásároltál, akkor mostantól arra kérünk, az okokucko.hu-n a vásárlás befejezése során válaszd a 'Személyes átvétel - ÉRINTKEZÉSMENTESEN' opciót.

Az előre megrendelt és kifizetett csomagok átvételére a következő idősávokban lesz lehetőség:
Ökokuckó Újpest: hétfő, szerda, péntek: 15-18:00
Ökokuckó Óbuda: minden hétköznap: 10-17:00

 

Miért van szükség erre?

 
Az Ökokuckó számára dolgozóink és vásárlóink egészsége, jóléte, és kényelme mindig elsődleges szempont. Úgy gondoljuk, hogy a frissen bejelentett korlátozások és az ország egészségügyi helyzete indokolja, hogy dolgozóink és kedves vásárlóink egészségére való tekintettel üzleteinket bezárjuk. Az Ökokuckó idei viszonylagos zökkenőmentes működését maximális óvatosságunknak tudjuk be és nem csak dolgozóink, hanem futárjaink és beszállítóink egészségét is személyes felelősségünknek tekintjük. Mostani döntésünkkel is ezt az elvet szeretnénk követni.

Ha ezzel a változással, vagy bármi mással kapcsolatban további kérdéseid lennének, kérjük bátran írj nekünk az info@okokucko.hu email címre.

Megértésed és bizalmad előre is köszönjük!

Üdvözlettel,
az Ökokuckó csapata
Tartalomhoz tartozó címkék: hír