Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk.

 

 

A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. 

 

 

Adatkezelési tájékoztató

Termékeink

Tájékoztató óbudai és újpesti üzletünk bezárásáról

Kedves Vásárlónk!

Felhívjuk figyelmed, hogy március 16-tól bizonytalan ideig újpesti és óbudai üzletünk teljes kapacitással az internetes rendelések kiszolgálásán fog dolgozni, ezért személyesen betérő vásárlókat sajnos ideiglenesen nem fogunk tudni kiszolgálni. Az Ökokuckónál tehát ideiglenesen csak webshopunkban tudtok vásárolni, csomagod szállítását pedig kérheted belföldi címre vagy Pick Pack Pontra.

Miért van szükség erre?
Az Ökokuckó számára dolgozóink és vásárlóink egészsége, jóléte, és kényelme mindig elsődleges szempont. Ez kivételes, új helyzetekben sincs másképp. A megemelkedett online rendelések száma megengedi és indokolja, hogy a fertőzésveszély elkerülése érdekében, dolgozóink és kedves vásárlóink egészségére való tekintettel üzleteinket bezárjuk. Ezt a döntést megelőző lépésnek tartjuk, amely biztosíthatja, hogy az elkövetkezőkben is gyorsan és zökkenőmentesen szolgálhassuk ki a teljes Ökokuckó közösséget.

Mi változik?
Ha eddig is interneten, kiszállítással rendeltél tőlünk, akkor számodra minden változatlan marad. Ha eddig interneten, de személyes átvétellel rendeltél, akkor mostantól arra kérünk, a vásárlás befejezése során válassz másik szállítási opciót.

Javasoljuk, hogy a lap alján iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Facebook-on, így mindig elsőként tájékozódhatsz.

Ha ezzel a változással, vagy bármi mással kapcsolatban további kérdéseid lennének, kérjük bátran írj nekünk az info@okokucko.hu email címre.
 


Megértésed és bizalmad előre is köszönjük!

Üdvözlettel,

az Ökokuckó csapata

Tartalomhoz tartozó címkék: hír