Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk.

 

 

A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. 

 

 

Adatkezelési tájékoztató

Termékeink

Bo-ho-kás szemek

A kezdő kencés kalandjai tovább folytatódnak.

Ha nőként olvasod ezeket a sorokat, akkor tudod – biztos, hogy tudod! – hogy milyen nehéz megfelelő sminktermékeket találni. Vagy őrült drágák vagy olcsó húsnak híg a leve. Vagy mindkettő és ráadásul nem környezetbarát, és nem natúr termékeket talál az ember lánya.

Viszonylag kevés sminket használok, ám amit mindig megvásárolok, az a fekete szemceruzám. Ez az én little black dress-em. Eddig számtalan márkát próbáltam, ám a legutóbbi eset után - ahol a terméktől percekig viszketett a szemem – elegem lett.

Éppen jókor hagyott cserben minden drága márka, mert megkaptam életem eddigi legjobb „barátnőjét” :)

A bo-ho nevezetű francia sminktermék szemceruzáját próbáltam ki, ami már a legelső alkalommal meggyőzött arról, hogy hosszú kapcsolatunk lesz. A szín neve CRY 01 – NOIR, ami egy fekete szemceruza és 100% természetes összetevőkből áll valamint 23% bio összetevőkből. Kellemesen krémes, könnyen felvihető a szemhéjra, nem kemény ám nem is túl puha, és több hetes mindennapi tesztelés után az is kiderült, hogy egész nap bírja a gyűrődést. Reggel hétkor felkenem, és este 7-kor mosom le. Egész nap fixáló púder nélkül a szemhéjamon marad, nem maszatolódik el és kitart a színe is, nem kopik a nap folyamán. Este a sminklemosóval könnyedén eltávolítható, és nem kell küzdenem ahhoz, hogy lejöjjön. 

A gyártónak is utána néztem ezek után, mert azt gondoltam, hogy az nem lehet, hogy ennyire jó valami és még az előállítása is ökobarát.

De tévedtem. És milyen jó kis tévedés ez. Maga a gyártó bio minősítéssel rendelkezik, állatkísérletektől mentesen állítják elő a termékeiket valamint 2013 óta a Slow Cosmetics elvet követik, ami annyit jelent, hogy elkötelezett hívei az egészségnek és a természet megóvásának.

Ezek után nem kérdés, hogy kipróbálom a többi terméküket is>>

Tartalomhoz tartozó címkék: natúr kozmetikum