Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk.

 

 

A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. 

 

 

Adatkezelési tájékoztató

Termékeink

Laica vízszűrő kancsó és Bi-Flux vízszűrőbetét

Egy átlagos négyfős háztartásban naponta 600 liter vizet használnak el. Nem nehéz kiszámolni, hogy fejenként naponta körülbelül 150 liter tiszta vizet használunk föl. Ebből ivásra és főzésre csak napi 3-4 liter fogy el, viszont ez a néhány liter a legfontosabb: ez a víz jut a szervezetünkbe, nem mindegy tehát, mennyire tiszta. Kétszer annyi vizet használunk, mint az előző generáció, miközben a világon 1,2 milliárd ember ivóvíz nélkül marad. Érdemes figyelnünk arra, hogy mit iszunk!

A csapvíz rendkívül klóros és még az alapos tisztítás ellenére is számítalan bele nem illő hordalékanyagot tartalmaz.

 A csapvizet ma a többség nem is issza meg, ezért a boltból cipekedés és egy hónapra vetítve elég komoly pénzmennyiség árán ásványvizeket (sokszor csak tisztított csapvizet!) isznak.  Ha naponta három liter vizet használunk ivásra és főzésre, akkor ez ásványvíz vásárlása esetén legalább 6000 forint havonta. Ezután ráadásul hatvan műanyag palack kerül a szemetesbe.

Használhatjuk azonban a Laica Bi-Flux szűrőjét, hogy tiszta, finom vizet ihassunk akár a csapból is! A szabadalommal védett termék aktív szénnel és ioncserélő gyantával tisztítja meg a csapvizet. Szűrőnként 150 liter igazi víztiszta vizet kapunk. Főzzünk ezzel, és finomabbak lesznek az ételeink, jobban ízlik majd a kávé, a tisztább víz pedig egészségesebb, így magát az életet jelenti.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír