Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk.

 

 

A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. 

 

 

Adatkezelési tájékoztató

Termékeink
Ingyenes szállítás
25 000 ft felett
Személyes átvételi lehetőség
Személyes átvételi lehetőség
Budapesti átvevőpontjainkon
BioConnect Pure Yestimun béta-glükán tartalmú étrend-kiegészítő kapszula 30 db
3.490 Ft (2.748 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

BioConnect Pure Yestimun béta-glükán tartalmú étrend-kiegészítő kapszula 30 db

3.490 Ft (2.748 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Bioconnect Pure felnőtteknek és 12 éven felüli gyermekeknek.

Átlagos értékelés: (2)
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 23.

Az internetes rendelések növekvő száma miatt néha előfordulhat, hogy a rendelés pillanatában még készleten lévő termék a csomag összekészítésekor már nem áll rendelkezésre. Ilyen esetekben telefonon felvesszük veled a kapcsolatot. Kérjük, figyelj, hogy érvényes telefonszámot adj meg, így könnyen utolérünk mi is és a futár is!  

 

Termék leírása

Összetétel: 1 kapszula tartalma: 250 mg Yestimun 1,3/1,6 béta-glükán

A német Yestimun® béta-glükán egy szabadalmaztatott béta-glükán kinyerési technológiának köszönhetően a legmagasabb tisztaságú (élesztőből kivont) 1,3-1,6 béta-glükán. "Az (1,3/1,6) béta-glükán az egyik legjobb példa arra, hogy szervezetünk védekezőképességét teljesen természetes hatóanyagokkal is erősíthetjük. A béta-glükán: Modulálja az immunrendszert erősíti az ellenálló képességet a legtöbb mikroorganizmussal szemben, legyen szó vírusos vagy bakteriális fertőzésekről, csökkenti a megbetegedés esélyét, és csökkenti a megbetegedés súlyosságát hozzájárul a felső-légúti rendszer egészséges működéséhez. Mérsékelheti a stressz egészségkárosító hatásait, mind fizikai, mind mentális értelemben, csökkentheti az allergiás megbetegedések kialakulásának kockázatát, a már meglevő allergiás tünetek súlyosságát mérsékli." Dr. Ketskés Norbert orvos, táplálkozástudományi szakértő

Adagolás: A minimálisan javasolt adag 250mg béta-glükán naponta (1 kapszula).
Betegség esetén napi 2 kapszula javasolt.

Különösen ajánlott stresszes vagy járványos időszakokban, meghűlés, torokfájás első jeleire.

Felnőtteknek Napi 1 Bioconnect kapszula bevételét javasoljuk, ez az a mennyiség, amely aktív állapotban tarja az elsődleges immunműködését. A béta-gükán a beviteltől számított 24-72 órán belül fejti ki hatását. Ésszerű naponta adagolni, mivel a veleszületett immunrendszer kulcshatású sejtjeinek, a neutrofileknek (melyeket a béta-glükán hatékonyan aktivál) az élettartama legfeljebb nagyjából két nap. A béta-glükán táplálék-kiegészítést bárki használhatja napi rendszerességgel a különösen stresszes vagy járványos időszakokban Ez különösen azokra az emberekre vonatkozik, akik közvetlenül ki vannak téve a fertőzéses betegségeknek, immungyengítő gyógyszereket szednek vagy lassan és nem teljes mértékben gyógyulnak meg. A kórházakba kerülő emberek és a repülővel messzire utazók szintén elsődleges jelöltek. A meghűlés vagy a torokfájás első jelére valamint a téli hónapok alatt is javasolt, különösen a zsúfolt tömegközlekedést rendszeresen igénybe vevő emberek számára. A megelőző hatású napi adag kb. 2 mg / testsúly kg vagy 250 mg béta-glükán (tiszta glüko-poliszacharid) naponta. Betegség esetén napi 2 kapszula javasolt.

Miért van szüksége a szervezetnek béta-glükánra? Biztonságos?

A Yestimun egy természetes béta-glükán, melyet egy nagy tisztasági fokú, szabadalmaztatott élesztő sejtfalából nyernek ki. Ez a kivételes összetevő aktiválja gyermeke elsődleges védelmi vonalát, a veleszületett immunrendszert, folyamatos szedése állandó, hatékony védőpajzsot nyújt a vírusos és bakteriális fertőzésekkel, egyéb megbetegedésekkel szemben.

- a béta-glükán jelentős mértékben csökkenti az általános allergiás tünetek kialakulásának kockázatát, a már meglévő tünetek súlyosságát mérsékli
- csökkenti a felső légúti megbetegedések tüneteit mobilizálja a veleszületett immunsejteket, amely szervezetünk természetes védelmi rendszerének része edzésben tartja az immunrendszert az egészség megőrzése érdekében segít az egészség, fizikai állapot és vitalitás fenntartásában erősíti az immunrendszert, sportolók fizikai aktivitását növeli.

A korábbi évszázadokban környezetünk bővelkedett baktériumok és vírusok által okozott veszélyekben, az immunrendszerünk folyamatosan igénybe volt véve. Mielőtt gombaölő szerekkel permeteztünk le rutinszerűen minden élelmiszertermést csaknem minden, amit megettünk élesztőgombákkal, gombákkal és penészgombákkal volt szennyezett, és az immunrendszer különösen egyes gombák, penészgombák és az élesztőgombák sejtfalaiban levő 1-3, 1-6 β-glükánoknak nevezett molekulákat tanulta meg felismerni, ezek jelenlétére aktiválódik, illetve erős ellencsapással válaszol. A túlságosan steril, higiénikus környezet velejárója, hogy kiírtottuk a béta-glükánokat is a környezetünkből, A β-glükán hiány immunrendszerünket gyengébbé és kiegyensúlyozatlanabbá tette, ezt a hiányt pótolni kell. Ennek leghatékonyabb formája a 1-3, 1-6 béta glükán. Enélkül a veleszületett, ősi immunrendszer sokkal kevésbé aktív, ami miatt nem képes semlegesíteni az új és váratlan fenyegetéseket. 

Nem lehet túladagolni a Wellmune béta-glükánt? Nem stimulálja túl az immunrendszert, vagy nem kényelmesíti el azt?

Egy természetes alapanyagról van szó, amely a túlzottan steril táplálkozás miatt elkényelmesedő veleszületett immunfunkciókat tartja a nap 24 órájában készenlétben, és mindezt maximális gyártásbiztonságú és tisztaságú formában biztosíthatjuk szervezetünknek. A β-glükánok nem toxikusak. Nem túladagolható, nem stimulálja túl az immunrendszert, nem kényelmesíti el a szervezetet, teljesen természetes, nincs mellékhatása, minden élelmiszerbiztonsági követelménynek megfelel, az EU tagállamaiban (is) élelmiszer összetevőként forgalomba hozható (258/97/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet). 

Vélemények a termékről

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írd meg véleményed!
2020. 03. 04. -
Nálunk az egész család szedi vírusos időben es valóban nagyon hatásos.
2020. 01. 15. -
Működik!! Mindig tartok otthon már évek óta. Ha bármilyen vírus felbukkan, pár szem és vége.
Felfázás (macskánál is), ajakherpesz, embernátha, macskanátha. "Rendes" influenzáig el sem jutok, persze ehhez kell a folyamatos Gal D vitamin szedés is.