Az internetes rendelések növekvő száma miatt néha előfordulhat, hogy a rendelés pillanatában még készleten lévő termék a csomag összekészítésekor már nem áll rendelkezésre. Ilyen esetekben telefonon felvesszük veled a kapcsolatot. Kérjük, figyelj, hogy érvényes telefonszámot adj meg, így könnyen utolérünk mi is és a futár is!
Vélemények a termékről
Termék leírása
IMMUNOFLAVON C 500+
instant gyümölcs-zöldség szuperkoncentrátum por
Gránátalma, vörös szőlő, cékla, tőzegáfonya, meggy, fekete ribizli, kék áfonya, fekete bodzabogyó, sárgarépa, inulin tartalmú szuperkoncentrátum por
Nettó tömeg: 200 g
Javasolt 2 - 3 teáskanálnyi napi adagban (6,6g) 500 mg C-vitaminnal
Kb. 1 havi adag
Allergén információ: allergént nem tartalmaz.
Hozzáadott cukormentes, édesítőszermentes, laktózmentes, tejtermék-mentes, gluténmentes, tartósítószer-mentes
✔ Magas flavonoid és antioxidáns tartalmú szuperkoncentrátum
✔ 9-féle, főként vörös bogyós gyümölcs-zöldség összetevőt tartalmaz:
– gránátalma, vörös szőlő, cékla, tőzegáfonya, meggy, fekete ribizli, kék áfonya, fekete bodzabogyó, sárgarépa
✔ Napi javasolt adagban 500 mg C vitaminnal + az összetevők természetes vitamintartalmával
✔ Inulin összetevővel, amely prebiotikumként a bélflóra egyensúlyát támogatja
✔ Instant por állagú szuperkoncentrátum, kanálról vagy kevés folyadékban elkeverve is jól fogyasztható
Pótold a napi C-vitamin adagod úgy, hogy közben természetes vitamintartalmú szuperkoncentrátummal erősíted az immunrendszered
ÖSSZETÉTEL
IMMUNOFLAVON C 500 + kifejezetten olyan természetes összetevőket tartalmaz, amelyek az immunrendszer erősítését szolgálják
gránátalma por, vörös szőlő por, cékla por, tőzegáfonya por, meggy por, fekete ribizli por, inulin por, C-vitamin, kék áfonya por, fekete bodzabogyó por, sárgarépa por, maltodextrin/kukoricakeményítő (csomósodást gátló)
GRÁNÁTALMA: Természetes immunerősítő és vírusölő hatású, az antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású, megakadályozza a szervezetben a szabadgyökök elburjánzását, gombaölő és baktériumellenes támogatja az egészséges bélműködést. C- és K-vitaminban, folsavban, káliumban gazdag.
VÖRÖS SZŐLŐ: Vörös szőlő gazdag antioxidáns hatású (bio) flavonoidokban, magnézium, folsav, vas és B-vitamin forrás, regeneráló hatású, béltisztító;
CÉKLA: Javítja az általános egészségi állapotot, erősíti az immunrendszert, az egyik leghasznosabb vasforrás; magas kálium és magnézium tartalma miatt igen hasznos a magas vérnyomás és más szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében, számos vitamint (C, B1, B2, B6), ásványi anyagot tartalmaz, betain (a cékla színanyaga) gátolja a kórokozó baktériumok elszaporodását, valamint gyulladáscsökkentő, immunerősítő, roboráló és élénkítő hatású. Rosttartalma miatt jó hatással van az emésztésre.
TŐZEGÁFONYA: gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, proantocianidinben, antioxidánsokban és pektinben is (rostforrás), így általános immunerősítő, gyulladáscsökkentő és roboráló hatása is van. Különösen gazdag C-, E-, K-vitaminokban, mangánban és rézben. Hatása rendkívüli a felfázás, húgyúti fertőzés kezelésében és megelőzésében.
MEGGY: Gyulladásgátló és antibakteriális, antivirális hatású; magas A-vitamin, kálium, magnézium és vas tartalmú, meggy mély bordó színe hihetetlen értékéről árulkodik, arról, hogy egyik leghatékonyabb antioxidáns. Megtalálható benne A- és C-vitamin, szelén valamint többféle bioflavonoid vegyület. A B- vitaminok minden fajtája megtalálható benne, segíti emésztést, valamint az idegrendszer működését is befolyásolja. Erős baktériumölő hatásának köszönhetően jótékony hatással van a szájüregi fertőzések leküzdésében.
FEKETE RIBIZLI: Magas C-vitamin tartalma segít az influenza elleni védekezésben, az immunrendszer erősítésében, a fáradtságérzet leküzdésében. Óvja a sejteket a rákos folyamatoktól. Vas-, mangán- és réztartalmának köszönhetően növekszik a vörösvértestek és a hemoglobin mennyisége, B1-, B2-, B6-vitamin tartalma idegvédő hatású. Magas pektintartalma jó hatással van a bélflórára, tartalmaz A-vitamint, E-vitamint, magnéziumot és foszfort is.
KÉK ÁFONYA: Az egyik legértékesebb biológiai hatóanyagokat tartalmazó gyümölcs. Magas a C-vitamin tartalma, kiváló gyulladáscsökkentő hatású, rengeteg antioxidáns van benne, polifenolok, flavonoidok, antociánok. Szabadgyökfogó hatása csökkenti a testben az oxidatív stresszt, lassítja az öregedést. Kiemelkedő magas kálium tartalma, van benne továbbá kalcium, vas, magnézium, mangán, cink, kén, foszfor. Javítja a memóriát, késlelteti a kognitív funkciók romlását idősebb korban.
FEKETE BODZABOGYÓ: Megfázás, köhögés és felső légúti fertőzések kezelésére, valamint az influenza és a meghűléses betegség tüneteinek megelőzésére, a bodzabogyó antioxidánsokban, flavonoid típusú vegyületekben rendkívül gazdag, magas kálium tartalmú valamint sok C-vitamint, A vitamint és E vitamint tartalmaz.
SÁRGARÉPA: Tartalmaz kalciumot, káliumot, foszfort, vasat, magnéziumot, krómot, sót, C, E, G és K vitaminokat. Nagy mennyiségben található benne béta-karotin, amelynek fontos szerepe jut az emberi szervezetben, a zsírban oldódó A és D vitamin képződésében. Gyógyhatását tekintve, gyermekkorban hozzásegít a csontozat és a fogazat fejlődéséhez.
C–VITAMIN – 500 mg napi javasolt adagban: Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, az erek normál állapotának, működésének fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez, normál energiatermelő anyagcsere–folyamatokhoz, hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
INULIN: Segíti a zsírok lebontását és az ásványi anyagok hatékonyabb felszívódását. A prebiotikumok egyik speciális fajtája, folyékony növényi étkezési rost. Támogatja a hasznos baktériumok szaporodását, amelyek az egészséges bélflóra helyreállítását és megőrzését végzik.
Tápérték adatok:
Megnevezés /100 g termékben
Energia (kj) 1408,4
Energia (kcal) 331,9
Fehérje (g) 1,6
Szénhidrát (g) 72,3
ebből cukor (g) 50,0
Zsír (g) 1,7
ebből telített zsírsav (g) 0,0
Rost (g) 11,2
Só (g) 0,1
Kíméletes eljárással készül:
A gyümölcs és zöldség összetevőket kíméletes eljárással, vákuumszárítással dolgozzák fel, melynek során a szuperkoncentrátum por előállítása alacsony hőfokon (maximum 40 °C) történik. Ezáltal a hatóanyagokat semmilyen károsodás nem éri, kiemelkedően magas szárazanyagtartalmú sűrítmény jön létre, és nincs szükség semmillyen adalékanyag vagy tartósítószer alkalmazására.
OGYÉI notifikációs szám: 30102/2022
KINEK JAVASOLT?
GYEREKEKNEK (8 hónapos kortól), AKTÍV FELNŐTTEKNEK, IDŐSEBB korosztálynak
Várandós és szoptatós kismamák is fogyaszthatják.
ADAGOLÁS
Javasolt adag: napi 2 – 3 teáskanálnyi (6,6 g) por, amely összesen 500 mg C-vitamint tartalmaz,
Gyerekeknek (8 hónapos kortól) és felnőtteknek C-vitamin igény szerint arányosan adagoljuk.
Napi 2-3 teáskanálnyi adagban (6,6g) = 500mg C-vitamin = 1 havi adag
Igény szerint az adag növelhető 4-9 teáskanálnyira (13g - 20g) ~ 1000-1500 mg C-vitamin,
gyerekeknek napi fél-1-1,5 teáskanálnyi adagban (1,6g - 3,3g) ~ 125-250 mg C-vitamin található
HOGYAN FOGYASZD?
Fogyaszthatod
magában, így a nyálkahártyán keresztül azonnal felszívódnak a hatóanyagok, gyorsan megkezdődik hasznosulásuk
vagy kevés vízben elkeverve innivaló készíthető, keverhető gyümölcslébe, teába keverheted joghurtba, turmixba, müzlibe, zabkásába is.
Ne keverd túl meleg folyadékba vagy ételbe, mert 40-45°C felett károsodhatnak a vitaminok, főként a C-vitamin
Miért jó választás az ImmunoFlavon C 500+?
Mert úgy tudod pótolni a napi C-vitamin adagod, hogy közben további értékes vitaminokat, flavonoidokat, antioxidánsokat viszel be a szervezetedbe, nincs több C-vitaminos kapszulahéj
Természetes jellege miatt a szintetikus vitaminokkal szemben hatékonyabban felszívódik
Mert ez egy kiváló megoldás a napi gyümölcs-zöldség bevitelre, koncentrált formában, olyan összetevők kombinálásával, amelyeket a hétköznapi étkezéssel nehezen lehetne biztosítani.
Mert kifejezetten olyan összetevőket tartalmaz, amelyek az immunrendszer erősítését szolgálják, támogatják a fertőző betegségekkel szembeni védelmet, hozzájárulnak az erek normál állapotához, idegrendszer védelméhez,
a fáradtság, kifáradás csökkentéséhez.