Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk.

 

 

A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. 

 

 

Adatkezelési tájékoztató

Termékeink

Törzsvásárlók

Törzsvásárlói programunk felfüggesztésre került. Új kártyát nem bocsájtunk ki, azonban a kiadott törzsvásárlói kódok továbbra is érvényesek.

 

Vásárlóink elégedettségének növelése érdekében Törzsvásárlói program került bevezetésre, melynek keretében törzsvásárlóink speciális kedvezményekhez juthatnak hozzá. 

Milyen kedvezmény jár?

A kártyabirtokost a törzsvásárlói kártya aktiválását követő minden vásárláskor  5%-os (szállítási díj nélkül számított bruttó érték utáni) engedmény illeti meg határozatlan ideig, a kedvezmény felhasználható akciós ajánlatainkra is. A kedvezmény csak magánszemély által történő vásárlás esetén jár és más kedvezménnyel nem összevonható.

Hogyan juthatok törzsvásárlói kártyához?

25 000 Ft-os vásárlás esetén magánszemély vásárlóink részére Törzsvásárlói Kártyát ajándékozunk.

Webshopban leadott rendelések,  futárral küldött csomagok esetében egyösszegű, minimum 25 000 Ft-os vásárlás szükséges a törzsvásárlói kártya kiállításához, a törzsvásárlói kártyát a megrendeléssel együtt juttatjuk el.

Üzleteinkben történő vásárlás esetén (ideértve az interneten leadott olyan vásárlás esetén, melynél személyes átvétel került  kiválasztásra) több, kisebb összegű vásárlás esetén is igényelhető a törzsvásárlói kártya. Ebben az esetben 5000 forint feletti vásárlásokról szóló nyugták összesítését követően, a 25000 Ft értékhatár átlépése után adjuk át a törzsvásárlói kártyát.

Mikortól használhatom a törzsvásárlói kártyát?

A törzsvásárlói kártya a kézhezvételt és aktiválást követően használható.

Hogyan aktiválhatom a törzsvásárlói kártyát?

A kártya aktiválása az oldal alján található űrlap segítségével történik, ahol csak a kártya számát, neved és e-mail címed kérjük megadni. A törzsvásárlói kártya csak akkor jogosít kedvezményre, ha a kártyabirtokos már aktiválta kártyáját. A kártya birtokosa elfogadja, hogy az aktiváláskor megadott e-mail címre hírlevelet, egyedi kedvezményeket küldjünk.

Hogyan használhatom a törzsvásárlói kártyát? 

  • Webshopban történő rendelés esetén: A törzsvásárlói kártya aktiválása után a következő rendelés során a törzsvásárlói kártya sorszámát kell megadni a rendelés véglegesítésekor, ez a sorszám szolgál a továbbiakban kuponkódként. A kód érvényesítésekor a kedvezmény automatikusan levonásra kerül a vásárlás végösszegéből. Az egyedi kód névre szóló, azt csak a kártya birtokosa veheti igénybe, a kód nem átruházható.
  • Üzleteinkben történő vásárlás esetén: a vásárlás során a törzsvásárlói kártya felmutatása szükséges, vásárláskor a kártyának aktívnak kell lennie rendszerünkben, melyet a kedvezmény igénybe vétele előtt ellenőrzünk. A kártya nem átruházható.

Milyen egyéb előnyei vannak a törzsvásárlói kártyának?

Törzsvásárlóink egyéb kedvezményekben is részesülhetnek (pl időszakosan nagyobb mértékű kedvezmény, születésnapi ajánlatok stb.), ezekről e-mailes értesítőt küldünk.

Egyéb tudnivaló

Fenntartjuk a jogot, hogy a törzsvásárlói rendszert - a kártyabirtokosok egyidejű tájékoztatása mellett - módosítsuk.

A Törzsvásárlói kártya nem fizetőeszköz, az csak a kedvezmény igénybevételére jogosít.

A törzsvásárlói kedvezmény utólagos beszámítására nincs lehetőség.

Adatok kezelése és védelme:

A kártya aktiválásával a Kártyabirtokos hozzájárul, hogy a megadott információkat - beleértve személyes adatait is - Spade Kft elektronikus nyilvántartásba felvegye és feldolgozza. Az adatokat Spade Kft bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.

A Törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a kártya letiltásra kerül, nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges.