Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Adatkezelési tájékoztató
Termékek Menü
Éppen itt jársz: > Kezdőlap >

Vissza a suliba...

Vissza a suliba...

Az utolsó nyári napokon már lázasan készülődik minden család, ahol a gyerkőc suliba megy szeptembertől. Már minden eszköz beszerezve, az új könyvek, füzetek és ceruzák ilyenkor már készen állnak az első iskolai napokra, de még egy picit megpihennek, mielőtt becsengetnek.

Az iskolakezdés ma már sokunk számára ugyanolyan tudatos, mint a vásárlás. A „zöld papír” ma már nem luxustermék és a legtöbb nagyvárosban illetve ökotudatos irodaszer webshopban elérhető termék. De az sem mindegy, hogy a gyerkőc például miből eszik vagy iszik a nap folyamán. Szerencsére a bádog bögrén túl már vannak környezetkímélő és praktikus megoldások erre a kérdésre is.

A gyerekek hajlamosak elfelejtkezni az ivásról. Amikor távol vannak a szüleiktől, akkor egy jópofa BPA mentes műanyag kulacs ösztönözheti őket arra, hogy a folyadékpótlás bizony fontos a suliban is.

 

A hulladékmentes szendvics- és ételcsomagolással elkerülheted a felesleges műanyag csomagolóanyagok használatát. Legyen szó uzsonnáról vagy snackről, a gyerkőcöd biztosan emlékezni fog rá, hogy ezekben a praktikus tárolókban finom falatok lapulnak.

 

A hűvösebb őszi idő beálltával az orrfújás, és tüsszögés is gyakoribbá válik. Ez rengeteg felesleges papírzsebkendő használatot jelent, de szerencsére a vidám mintás textil zsebkendőkkel ezt is megoldhatod. Ráadásul ezeket akár a ruhákkal együtt is kimoshatod, mert garantáltan nem fog szétfoszlani.

Már most felkészítheted szervezetüket a tél előtt minőségi vitaminokkal és ásványi anyagokkal is, hiszen a baktériumok és vírusok legelőször a gyerekeket veszik célba, és közösségen belül nagyon hamar terjednek.
Tartalomhoz tartozó címkék: környezetbarát háztartás