Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk.

 

 

A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. 

 

 

Adatkezelési tájékoztató

Termékeink

környezetbarát háztartás

Környezetbarát öblítő házilag - így készítsd el otthon

2020. 02. 21. 09:44:39
Otthon is percek alatt elkészítheted a saját, környezetbarát és nagy kiszerelésű öblítődet!

Drága mosószer = jó mosószer? Kísérlet képekkel

2019. 08. 27. 21:09:55

A legjobb mosószer kiválasztásakor számos tényező közrejátszik: vannak, akik a jól megszokott márkát keresik, mások szezonális akciózások és reklámok alapján választanak. Reklámokból pedig nincs hiány - ma már klisé, hogy a legreklámozottabb termékek a mosó- és tisztítószerek. Az információ áradatban hogyan válasszunk hát megfelelő mosószert? Az árat, hatékonyságot és környezetvédelmi megfontolásokat figyelembe véve teszteltem 4 különböző megoldást. Vajon olcsó mosószernek tényleg híg a leve?

Vissza a suliba...

2018. 08. 26. 20:59:54

Az utolsó nyári napokon már lázasan készülődik minden család, ahol a gyerkőc suliba megy szeptembertől. Már minden eszköz beszerezve, az új könyvek, füzetek és ceruzák ilyenkor már készen állnak az első iskolai napokra, de még egy picit megpihennek, mielőtt becsengetnek.

Tovább olvasom >>>


 

LAICA szűrőbetét visszagyűjtő program

2018. 07. 20. 10:12:00

2021. március 31. után az üzleteinkben történő szűrőbetét leadás megszűnt!

Add le használt LAICA szűrőbetéteidet az Ökokuckó üzleteiben és mi új szűrőbetétet adunk ajándékba!

A LAICA SPA. magyarországi disztribútora a Silko & Co. Kft. a környezetterhelő olaszországi telephelyre történő visszaszállítás helyett környezettudatosan, hazánkban adja le újrahasznosításra a vízszűrőbetéteket, mint műanyag hulladékot.

Az Ökokuckó üzleteiben visszagyűjtött szűrőbetéteket adagonként szállítják el a LAICA képviselői. 

Laica szűrőbetét újrahasznosítás

A visszavétel feltételei

Laica ultrahangos párásító

2017. 09. 21. 13:51:22

A téli száraz levegő megelőzésére tökéletes megoldás lehet a Laica Baby Line ultrahangos párásító szín és aromaterápia funkciókkal. A teljesen csendes, hideg párapermetet kibocsájtó készülék által ideális 40-60 % os páratartalmúvá varázsolhatod a helység levegőjét.

További részletek>>>

Mit kell tudni az Econut mosódiós mosógélről?

2017. 06. 04. 21:14:00

A mosódiós folyékony mosószer allergénmentes, valódi illóolajjal és bőrkímélő mosóaktív anyagokkal készül, ezért akár a baba ruháit is bátran moshatod a mosógéllel.

Az Econut mosógél további tulajdonságai>>

 

Miért használjunk vízszűrő kancsót?

2017. 03. 08. 22:16:22

A Laica víztisztító kancsó alapvető segítséget nyújt a konyhában. Használatával mindig minőségi és tiszta vizet ihatsz, a szükséges ásványi anyagok megtartásával.

A vízszűrő kancsó használata ilyen egyszerű

 

Vixi – a tökéletes bejárónő - 2. rész

2017. 02. 02. 21:08:43

Minden második héten eljön annak az ideje, hogy az ablakokat lemossam az otthonomban. A szerencsésebbek évente kétszer, húsvét előtt és a karácsonyi ünnepek előtt ezen túlesnek, Nálunk viszont annyira poros a levegő, hogy az rögtön meglátszik az üvegen így nincs mese: ablakot kell mosni. Ez a procedúra elég nagy kihívást jelent, ezért mindent megteszek annak érdekében, hogy minél rövidebb idő alatt végezzek a 12 db ablaktáblával.

Vixi törlőkendők vélemény>>

 

Vixi – a tökéletes bejárónő - 1. rész

2017. 01. 03. 21:32:25

Bevallom, hogy más nőkkel ellentétben én nagyon szeretek takarítani. Ilyenkor lekapcsolódom a világról, elmerülök a gondolataim között és a Köjált megszégyenítő koszmentesítésbe kezdek. Ehhez a morbid hobbimhoz évek óta keresek megfelelő minőségű kiegészítőket, és elég sok tisztító terméket kipróbáltam már. Volt olyan, amelyiket évekig használtam, imádtam és volt sok olyan is, ami hasznavehetetlen volt.

Vixi tapasztalatok>>

 

 

Mit érdemes tudni a mikroszálról?

2016. 11. 07. 22:42:41

A mikroszálat Japánban találták fel, később elterjedt a takarítás területén is. A mikroszál egy olyan szabad szemmel nem látható vastagságú szál, melynek vastagságát denier-ben (rövidítve: den) mérik, hasonlóan a női nylonharisnyához. A legvékonyabb nylonharisnya szálvastagsága 15 den, míg a csodatörlő mikroszálainak vastagsága 0,1 - 0,6 den. Minden egyes szál 100-120-szor vékonyabb az emberi hajnál, így pl.1 gramm súlyú anyagból 10 km hosszú szál készíthető .

Még több tudnivaló a Vixiről...