Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk.

 

 

A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. 

 

 

Adatkezelési tájékoztató

Termékeink

Vixi – a tökéletes bejárónő - 2. rész

Minden második héten eljön annak az ideje, hogy az ablakokat lemossam az otthonomban. A szerencsésebbek évente kétszer, húsvét előtt és a karácsonyi ünnepek előtt ezen túlesnek, Nálunk viszont annyira poros a levegő, hogy az rögtön meglátszik az üvegen így nincs mese: ablakot kell mosni. Ez a procedúra elég nagy kihívást jelent, ezért mindent megteszek annak érdekében, hogy minél rövidebb idő alatt végezzek a 12 db ablaktáblával.

A korábbi bejegyzésemben már meséltem a Vixi mikroszálas termékek áldásos hatásáról, de kíváncsi voltam arra, hogy a Vixi üvegtisztító kendőik a bevetés során, hányadik helyen végeznek a képzeletbeli dobogómon. 


A tanácsok szerint először a Vixi sötétkék kendővel kezdtem a munkát: sima tiszta vízbe mártottam és a nedves törlővel áttöröltem az ablaktáblát. Nem hittem abban, hogy vegyszer nélkül a bogármaradványok és a makacs szmog le fog jönni, de úgy voltam vele, hogy „ok kipróbálom, maximum a végén csalok, és átfújom ablaktisztítóval, ha nem válik be”. Aztán erre mégsem került sor, ugyanis gyakorlatilag tisztára „mostam” az ablakot. Mint a hitetlen: vizsgálgattam a törlőkendőt, hogy hova tűnt a kosz, egyszerűen nem hittem a szememnek. 
Aztán a javaslatok szerint áttöröltem a Vixi világoskék törlőkendővel az ablakot és megtörtént a csoda: tiszta lett az ablak. Vegyszer nélkül, ráadásul egyszerűen és gyorsan. Nem varázslat volt, megdolgoztam érte, de fele annyi idő alatt, mint máskor. 
Ha már nagyon piszkosak a törlőkendők, akkor egyszerűen a mosógépben kimoshatom őket és száradás után továbbra is tökéletesen használhatóak.

A következő próbatételnek a Vixi kozmetikai kendőt szemeltem ki. Akik sűrűn sminkelik magukat és imádják a púder illatát az arcukon, azoknak (is) rendkívül fontos, hogy a nap végén tökéletesen eltávolítsák az arcukról a festéket. Ez vegyszerek nélkül nem egyszerű, majdhogynem lehetetlen, hiszen annyi idegen anyag van a sminktermékekben, hogy nem lehet csak úgy lemosni őket. Ráadásul, aki érzékeny esetleg allergiás egy-egy sminklemosóra, annak különösen fontos a vegyszermentes sminkeltávolítás.
Egy esküvőre készültem és nem fukarkodtam a sminkemmel, elvégre a barátnőm nagy napja, és úgy voltam vele: illendő, hogy számára minden tökéletes legyen ezen a napon. Feltettem az alapozót, a púdert, a szemhéjtust, megpödörtem a szempillaspirált, kis pirosító, csodálatos vörös rúzs – és indultam is. Csodálatos nap volt és a nap végén hazaérve előkerült a Vixi kozmetikai törlőkendő a fürdőszobában.
Nosza rajta, gondoltam, akkor most lássuk, hogyan küzd meg smink és törlőkendő az elemekkel. 
Az már az elején feltűnt, hogy nagyon-nagyon puha tapintású. Ez számomra azért is fontos, mert nagyon érzékeny a bőröm, és a szemem minden durva anyagra.
Nem volt túl hosszú menet. Konkrétan kb. háromszor a nedves törlőkendővel áttöröltem a szememet és az arcomat, és eltűnt a teljes sminkem. Semmi pirosság, semmi macera, semmi vegyszer. 
A megszokás miatt gondoltam még egyszer áttörlöm, de teljesen felesleges volt, mert már először is tökéletesen eltávolított minden sminket. 
Ez a törlőkendő is mosógépben kimosható, és száradás után ugyanúgy használható, mint új korában.

Újabb jó pont a Vixinek, legközelebb a Vixi turbánt és a Vixi bambusz mosakodó lapot fogom kipróbálni – éljen a csajos nap!

Addig is nézzétek meg a többi Vixi termékünket ITT >>>

Tartalomhoz tartozó címkék: környezetbarát háztartás praktikák