Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk.

 

 

A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. 

 

 

Adatkezelési tájékoztató

Termékeink
Ingyenes szállítás
25 000 ft felett
Személyes átvételi lehetőség
Személyes átvételi lehetőség
Budapesti átvevőpontjainkon
BRITA Microdisc szűrőbetét 3 db
5.600 Ft (4.409 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

BRITA Microdisc szűrőbetét 3 db

5.600 Ft (4.409 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
3 db-os szűrőbetét passzol a Brita Fill&Serve kancsókhoz, a Brita Fill&GO Vital és Brita Fill&GO Active kulacsokhoz.
Átlagos értékelés: (1)
Elérhetőség: Már csak 4 db raktáron
Várható szállítás: 2024. május 27.

Az internetes rendelések növekvő száma miatt néha előfordulhat, hogy a rendelés pillanatában még készleten lévő termék a csomag összekészítésekor már nem áll rendelkezésre. Ilyen esetekben telefonon felvesszük veled a kapcsolatot. Kérjük, figyelj, hogy érvényes telefonszámot adj meg, így könnyen utolérünk mi is és a futár is!  

 

Termék leírása

Az innovatív és kompakt BRITA Filter Disc vízszűrő technológia segítségével a kancsó hatékonyan csökkenti a csapvízben található a klór és egyéb, a víz ízét károsan befolyásoló szennyeződések mértékét.

Ezt a típusú vízszűrő korongot a BRITA Fill&GO Vital és a BRITA Fill&GO Active kulacsokhoz tudod használni.

A cserélhető szűrő mikrolemezeket 4 hetente vagy 150 liter víz szűrése után érdemes cserélni.

Kiszerelése: 3 db/doboz
 

A szűrőkorong előkészítése használatra

Az új szűrőkorongot használatba vétel előtt folyó csapvízzel mind a két oldalán kb. 30 mp-ig át kell mosni, hogy az esetleg a tárolás alatt levált aktívszén-szemcse port eltávolítsa. A kancsó vagy kulacs első feltöltésekor aktiválódik a szűrőkorong. A BRITA azt javasolja, hogy ezt az első szűrt víz adagot öntsd ki. A kancsó vagy kulacs másodszori feltöltése már fogyasztható. 

Fontos információk

A Fill&Serve vízszűrővel kizárólag a helyi vízművek által szolgáltatott csapvizet lehet tisztítani. A rendelkezések értelmében a helyi vízmű által szolgáltatott csapvíznek mindenkor meg kell felelnie a törvényekben rögzített ivóvíz minőségi előírásainak. Amennyiben a helyi hatóságok, vagy a helyi vízmű olyan utasítást tenne közzé, hogy a csapvíz csak forralás után fogyasztható, úgy ez a BRITA készülékkel szűrt vízre is vonatkozna. Ha egy ilyen bejelentés után a hatóságok azt megszüntetik, úgy a kancsót alaposan meg kell tisztítani, és egy új szűrőkorongot kell bele tenni. Bizonyos személyek számára (pl. csecsemők, vagy csökkent immunrendszeri betegségben szenvedők) általánosságban is igaz, hogy ők csak forralt vizet fogyaszthatnak, ez esetben ez a szűrt vízre is igaz az Ő esetükben.
A BRITA Fill&Serve vízszűrővel szűrt víz is egy emberi fogyasztásra szánt, romlandó élelmiszer, ezért a BRITA Fill&Serve  szűrővel szűrt vizet egy napon belül tanácsos felhasználni, elfogyasztani.
Kérjük a vízzel töltött kancsót vagy kulacsot tartsd a hűtőszekrényben. Kerüld a kancsó vagy kulacs tárolásával a direkt napfényes helyeket. Ha a kancsót vagy kulacsot huzamosabb ideig nem használta senki, a BRITA javasolja egy új szűrőkorong használatát. 
A szűrési teljesítmény folyamatos megőrzése, és a mindig friss ivóvíz biztosítása érdekében javasoljuk, hogy a szűrőkorong sose száradjon ki. 
Egyes helyeken a csapvíz szűrése jelentősen lassabban történik meg, ilyen esetekben javasolt a szűrőkorong a javasoltnál is gyakoribb cseréje.          

Mindig tartsd tisztán a tölcsér levegőző nyílásait is.
Színes élelmiszer eredetű szennyeződéseket (pl. ketchup, mustár) azonnal távolítsd el egy puha ruha, vagy törlőpapír segítségével a kancsóról. Soha ne tisztítsd a kancsót vagy kulacsot erősen színesen szennyezett edényekkel együtt. Így meg tudod óvni a kancsót vagy kulacsot a nem kívánatos elszíneződéstől.
A szűrőkorongokat mindig száraz, hűvös helyen tárold, sértetlen csomagolásban.
A kancsó leselejtezésekor a helyi előírásokat tartsd szem előtt. 

Felelősség

A BRITA ill. a forgalmazó nem vállalnak felelősséget a használati utasítás be nem tartásából eredő esetleges károkért.     

Vélemények a termékről

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írd meg véleményed!
2024. 02. 14. -
Már kb. egy éve használjuk. Nincs vele probléma. A cserénél látni, mi minden tapadt fel a szűrőn. Jobb bele nem gondolni, hogy eddig ezt megittuk.