Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Adatkezelési tájékoztató
Termékek Menü

BRITA OnTap csapvízszűrő rendszer

Bruttó ár:
20.150 Ft (15.866 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Már csak 2 db raktáron
Várható szállítás: 2020. november 02.
Mennyiség:db

Az internetes rendelések növekvő száma miatt előfordulhat, hogy a rendelés pillanatában még készleten lévő termék a csomag összekészítésekor már nem áll rendelkezésre. Ilyen esetekben telefonon felvesszük veled a kapcsolatot. Kérjük, figyelj, hogy érvényes telefonszámot adj meg, így könnyen utolérünk mi is és a futár is!

Termék leírása

Vízszűrés otthonában!

A Brita OnTap, 600 l űrtartalmú csapvízszűrő rendszerrel tiszta, szennyeződésektől mentes vizet ihat. A prémium kivitelű OnTap csapvízszűrő rendszer innovatív, kiváló szűrőrendszerrel rendelkezik, amely akár 99,99% -át eltávolítja a baktériumok, klór, mikroplasztik részecskék, gyógyszermaradványok, hormonok, valamint a peszticidek és herbicidek szintjének.

Szűrési technológia

A filter szűrőként működik, és olyan anyagokat és molekulákat tart vissza, amelyek nagyobbak, mint a szűrőmembrán, valamint ha átmérőjük nagyobb, mint 0,1 μm. Csökkenti a mikrorészecskéket, például a mikroplasztikot és a baktériumok szintjét. Az aktív technológiának köszönhetően, a víz megőrzi kalcium- és magnéziumtartalmát, és a szűrőkomponensben lévő aktív szén kiküszöböli a szagokat és a klór szintet, valamint csökkenti a nehézfémek, például az ólom szintjét is. Segítségükkel élvezheti a víz hiteles ízét, amely egyszer kiszűrve, sokkal tisztább lesz, és a szennyeződések szintje teljesen csökkentve lesz.

LCD kijelző

A szűrőrendszer LCD kijelzővel van felszerelve, amely megjeleníti a szűrt víz fennmaradt mennyiségét, és egy karral, amellyel a vizet elhárítja a szűrőtől. 3 pozíció közül választhat: szűretlen víz pozíció; zuhany-sugár funkció - szűretlen víz; szűrt víz pozíció. A szűrőrendszer a csomagban található CR2032 akkumulátorral működik.

Szűrőkapacitás

Az OnTap csapvízszűrőrendszer kapacitása 600 l, ami 3-4 hónap használatnak felel meg, 1,6 l / perc áramlási sebességgel. A számított átlagos fogyasztás körülbelül 6 l / nap. Minden egyes szűrőcsere után vissza kell állítania a kijelzőt, a gép bal oldalán található gomb megnyomásával.

Zuhany-sugár funkció

A konyhai munka megkönnyítése érdekében, a rendszer zuhany-sugár funkcióval rendelkezik, a zöldségek és gyümölcsök mosására, amikor a csap szűretlen víz pozícióba van helyezve. A rendszer 5 típusú adaptert tartalmaz, amelyek az alább felsorolt jellemzőkkel rendelkező csaptelepeknek felelnek meg: Eltávolítható vízsugár gyöngyözős csap - 22 mm átmérőjű külső menetes - a 2. adapter alternatívájaként; Eltávolítható vízsugár gyöngyözős csap - 22 mm átmérőjű külső menetes - az 1. adapter alternatívájaként; Eltávolítható vízsugár gyöngyözős csap - 23 mm átmérőjű külső menetes; Eltávolítható vízsugár gyöngyözős csap - 24 mm átmérőjű külső menet; 13-25mm átmérőjű univerzális adapter.

Utasítások a szűrő beszereléséhez

A szűrőrendszer használata előtt, távolítsa el a fóliát az akkumulátor felületéről, majd nyomja meg a visszaállítási gombot. Az elemtartó rekesz és a visszaállítás gomb, a szűrőrendszer bal oldalán található. Ezután, vegye le a vízsugár gyöngyözőt a csapról, és válassza ki a csomagban lévő adapterek egyikét, a csap átmérőjének függvényében. Helyezze a szűrőt, az adapterrel együtt a csapra, és helyezze be a szűrőt a szűrőrendszer jobb oldalán. A szűrő első használata előtt hagyja, hogy a víz 1-2 percig átfofolyjon rajta, a szennyeződések eltávolítására, hogy magabiztosan tudja használni az új BRITA szűrőrendszert.

Vélemények a termékről

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!

Mit vettek még, akik ezt vették?