Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk.

 

 

A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. 

 

 

Adatkezelési tájékoztató

Termékeink
Ingyenes szállítás
25 000 ft felett
Személyes átvételi lehetőség
Személyes átvételi lehetőség
Budapesti átvevőpontjainkon
BRITA Maxtra PRO Hard Water Expert szűrőbetét 4 db-os
14.400 Ft (11.339 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

BRITA Maxtra PRO Hard Water Expert szűrőbetét 4 db-os

14.400 Ft (11.339 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

A MAXTRA PRO Hard Water Expert szűrő 50%-kal hatékonyabb* a vízkő csökkentésében (*MAXTRA PRO Pure Performance szűrőhöz képest).

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 19.

Az internetes rendelések növekvő száma miatt néha előfordulhat, hogy a rendelés pillanatában még készleten lévő termék a csomag összekészítésekor már nem áll rendelkezésre. Ilyen esetekben telefonon felvesszük veled a kapcsolatot. Kérjük, figyelj, hogy érvényes telefonszámot adj meg, így könnyen utolérünk mi is és a futár is!  

Termék leírása

4 db MAXTRA PRO Hard Water Expert szűrőből álló készlet, egyedi szűrési kapacitás 150 L, a BRITA gyártmánya.

BRITA MAXTRA PRO Hard Water Expert szűrőbetét speciális BRITA márkájú vízszűrő tartályokhoz használható. Segítségével körülbelül 150 litercsapvíz szűrhető* (a mennyiség a víz keménységi szintjétől és minőségétől függ).

A MAXTRA PRO Hard Water Expert szűrő 50%-kal hatékonyabb* a vízkő csökkentésében (*MAXTRA PRO Pure Performance szűrőhöz képest).

A MAXTRA PRO Hard Water Expert szűrőn átszűrt víz megvédi készülékeit a vízkőlerakódásoktól, és javítja a tea és kávé ízét (alkalmas kemény vizes területekre).

Személyenként és naponta 2 liter víz fogyasztása és minden alkalommal optimális eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy a MAXTRA PRO Hard Water Expert  patront 4 hetente vagy 150 liter szűrt vízzel cserélje ki. Az ajánlott időszak lejárta után vegye le a szűrőkancsó fedelét, óvatosan távolítsa el a tölcsért, majd a patront mindkét oldalán tartva húzza felfelé.

A szűrő szuperfinom hálóval rendelkezik, amely összegyűjti a régi vízvezetékek durva részecskéit, míg a természetes kókuszhéjból származó szén mikrogranulátumok csökkentik a víz illatát és ízét befolyásoló anyagokat, például a klórt, így a frissen szűrt víz jellegzetes ízű.

A gyöngy alakú ioncserélő gyantákkal végzett szűrési technológiának köszönhetően a frissen szűrt víz megvédi a készülékeket a vízkőlerakódásoktól, csökkenti a fémeket, például az ólmot és a rezet, és eltávolítja a legfinomabb részecskéket**.

Az utolsó szakaszban a víz egy további nagy teljesítményű hálószűrőn halad át, amely 4-szer jobb részecske-visszatartással rendelkezik, mint a MAXTRA+ szűrő.

Hogyan működik valójában a vízszűrési folyamat?

Egyszerű! Viszonylag gyors folyamaton keresztül (kb. 1 perc alatt), de nem felületesen, a MAXTRA PRO patron 4 alapvető összetevőjének köszönhetően.

1. Az Ultra Mesh szita megakadályozza a szennyeződések bejutását;
2. A kókuszdióhéjból származó "mikroszén" részecskék eltávolítják a klórt és más szerves anyagokat, amelyek befolyásolhatják az ital ízét és illatát;
3 . Az ioncserélő gyanta megtartja a fémeket és csökkenti a vízkőlerakódásokat.
4 . A végső szűréshez a vizet egy finomabb hálón vezetik át, amelynek részecskevisszatartása 4-szer jobb, mint a MAXTRA+ szűrő.

*A BRITA szűrőket csak csapvíz szűrésére tervezték (megjegyzés: ha a vizet rendszeresen ellenőrzik és ihatónak nyilvánítják), vagy magánszolgáltatóktól származó, ihatónak nyilvánított víz szűrésére.

**≥ 30 μm

Vélemények a termékről

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.